Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Kończe z tym forum :(

Polecane posty

Gość wredna pomarancza
dobra, to jeszcze powiedz, z kim cie zdradzila twoja miłość, bo coś o tym pisałeś. z Arabem?

zajęłam się nastolatką, która wyjątkowo obejrzała wydarzenia i oświadczyła na forum sensację nt beebera czy jak on się tam nazywa;p chyba będę tu wredna suka szydzaca z ludzkiej głupoty:) możliwe że skończę jak Ty prezesie, choć Cie nie znam, to czytając posty stwierdzam że byłeś ironiczny w stosunku do ludzkiej głupoty czy też tematów zakładanych przez dziewczyny myślące że 'brak szpilek pasujących do nowej bluzki na imprezę' jest problemem przez który warto napisać że się zabije.... Ech...

a tak w ogóle to chce ktoś kotka? Slodziaczek tylko skurczybyk sra na dywanik i drapie;p nie mam komu oddać a sama mam 3 juz:(

i bawi się śmieciami na podłodze:) haha nudno tu to pisze o swoich 'problemach';p w chorobie, popijajac herbatę 'po góralsku' o kotecku który mnie właśnie podrapal:( w sumie to chyba 'ona' suka jedna;p

Gość Rafafa
kojarzę gościa, to ten od dziewic i kto teraz będzie stał na straży moralności tych bezrozumnych istot ;))

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
spierdalaj w podskokach rasisto :O

Gość Rafafa
To ty jeszcze nie rozwinąłeś skrzydeł, aż mi szkoda że cię nie będzie, czasami takie głupoty aż miło poczytać

Gość liż waginę swojej matki
wertyp 🖐️

ale kota oddam za darmo:)taa tak jak przeżywają 'babeczki w kropeczki' że to ktoś ze 'starych 'kogo nie lubili... Oj, przejmujesz się, skoro chcesz pisać tutaj to pisz, nie przejmuj się innymi... A jeśli cie to przerasta to zniknij. Pamiętaj tylko że ludzie nie lubią jak ktoś jest od nich mądrzejszy, to się nazywa zawiść... Ja pewnie zniknę po jakimś czasie, bo mnie to po prostu znudzi, a kto mnie nie polubi to jego problem, i tak nie pozna 'prawdziwej mnie'...

Gość pjpjpoj
ale o co ci preziu chodzi?

ja? To do mnie? Ja tu póki co jestem nikim... Juz ktoś mi napisał że 'jestem wredna' a ja po prostu śmieje się z czyjeśc głupoty... No to NARA:)

Gość milutka pomarancza:)
😭