Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieśmiała123

mam 19 lat i nigdy sie nie ałowałam

Polecane posty

nie miałam nigdy chłopaka choć mam 19 lat i nigdy się nie całowałam i boje się ze jak już bende kogoś mieć to niebęde umieć się całować prosze poradzie coś bo zaczyna mnie to strasznie frustrować:( morze powiecie jak sie nauczuć prosze o pomoc

Gość Rafafa
żadna sztuka, zamykasz oczy i dalej samo się toczy

Gość Sanders29
ja mam prawie 30lat i nigdy nie uprawiałem seksu :>

Gość nie nerwowo kolezanko
ja sie pierwszy raz calowalam jak mialam 21 lat :) stresowalam sie ale udawalam pewna siebie i wyszo wszytko super. Moj maz po kilku miesiacach zwiazku powiedzial mi ze mial duzo dziewczyn ( przede mna skakal z kwiatka na kwiatek hehe ) ale zadna z nich nie calowala tak super jak ja :)

Gość Rafafa
Jak ja się pierwszy raz całowałam to się potem dowiedziałam że jestem super, sama się dziwiłam, więc to chyba nie o doświadczenie czy trening chodzi ale o uczucia

Gość Rafafa
męska rzecz zależy gdzie to robisz i z czyją żona ;))

nic w tym trudnego ja mialam 14 lat jak sie pierwszy raz calowalam teraz mam 21 calowalam sie nawet z kanadyjczykiem i wlochem ;) ogólnie całowanie jest super chociaz juz dawno sie z nikim nie calowalam ;(

najpierw radzę nauczyć się ortografii bo jak zobaczy jak piszesz to straci ochotę na całowanie... A tak poważnie, gdzie ty się uchowałas? Nie czujesz się za stara na takie problemy? Może jesteś brzydka i będziesz się z tym borykać do końca życia? Czy po prostu ' NIE ZNALAZŁAŚ TEGO JEDYNEGO'? nie rozumiem czemu tak jest... Jak Ci z tym tak źle to przyliz się z pierwszym lepszym i będziesz to miała za sobą heh

a mam 23 lata i też się nigdy nie całowałam. Ale jakoś się nie zastanawiam, co będzie jak zacznę. ;)

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
nie masz czego zalowac. niektorym kolesia wali z geby jak z murzynskiej chaty :D:O:P

Gość Rafafa
Izabela Barton-Smoczyńska nie masz czego zalowac. niektorym kolesia wali z geby jak z murzynskiej chaty Ale to są poszczególne przypadki, normalnie jest bardzo miło

ale ja wcale na księcia nie czekam po prostu tak wyszło nie bywam na imprezach bo nie lubię a zresztą nie chciała bym mieć chłopaka co po imprezach się szlaja

Gość jak ja takie cos czytam
naataalaa - przyliz sie z pierwszym lepszym? no super myslisz o calowaniu i chyba sie "przylizujesz" z pierwszym leprszym ktorego napotkasz...stwirdzam dodatkowo ze jestes wredna i glupia po tym co napisalas

Nie lubisz chodzic na imprezy - no mi tez juz sie odwidzialy :) Ale moze jednak warto sie skusic i isc z kolegami/kolezankami ... wypij kilka drinkow i wyrwij jakiegos typka z zaskoczenia takiego ktory wyglada ok i zachowuje sie jak czlowiek... i pocaluj sie z nim (nic wiecej) napewno nabierzesz wiecej pewnosci siebie :)

a pozniej bzyknie sie z pierwszym lepszym z imprezy zeby dziewica nie byc? niech poczeka - taka moja rada

Wiem jestem glupi ... zazwyczaj nie daje takich rad bo bardziej pomagam no ale nic lepszego nie wymyslilem :) To byl glupi pomysl ... niech poczeka az pojdzie na studia tam moze znajdzie kogos konkretnego ... wiem ze wszedzie teraz pisze i rozmawia sie o seksie i ciezko znalesc nienaruszona 15 latke no ale to nie jest powod zeby zaraz myslec ze w wieku 19 lat jak nie zaliczylo sie zadnej bazy ze cos z nami nie tak ... Takie kobiety powinno sie cenic bo jest ich coraz mniej i to wlasnie one beda szczesliwe za pare lat a nie te puste lale ktore mialy juz nastu partnerow ....

Gość sifhiludsjgfds
ja wlasnie szukam takiej dziewczyny ktora nie chodzi na imprezy i ktora z nikim nie byla jeszcze, moze dlatego ze sam z nikim nie bylem, szkoda ze to nie jest takie proste ze dobieramy sie w pare bez zbednych utrudnien

Ja rowniez szukam takiej dizewczyny hehhe mialem tego nie pisac ale jak znalazl sie 1 odwazny to kurde czemu nie :)

Gość gfexcvbn
ja mam 21 lat i tez sie nigdy nie calowalam. bo nie licze kolezanki, ktora chciala mnie zgwalcic, ale na szczescie jej przerwalam, no ale nie calowala...

a ja radze czekac, tez na imprezy nie chodzilam, w sumie jestem niby dusza towarzystwa ale jednoczesnie jestem bardzo spokojna i rozwazna itp itd nie zaluje ze czekalam tyle z calowaniem a jeszcze dluzej z seksem bo lepiej wspominac ze sie pierwszy raz calowalas z kims fajnym a nie z kims kogo pierwszy i ostatni raz na imprezie widzialas...a jeszcze gorzej jkby cie ktos zobaczyl w takiej wytuacji na imprezie i bys miala opinie wyrobiona gdyby to byl ktos wredny

istnieja w ogole kobiety ktore szukaja stalego zwiazku? ja mam wrazenie ze wy (nie wszystkie ale wiekszosc) chcecie mezczyzne tylko wykorzystac, szukacie krotkiej znajomosci a zwiazek sie nie liczy

Gość ja mam 27
Jestem mężatką i też NIGDY sie nie całowałam z języczkiem. Ktoś tam radzi,żebyś poszła na imprezę i tam kogoś poderwała. Zrób to,bo im później tym gorzej-wiem po sobie. Jak miałam 15 o tym nie myślałam,jak 18 bałam się,jak 20myślałam że jestem za stara i to obciach. No a teraz mam 27 i wiem,że nigdy nie będę się całować.

Ja właśnie jestem imprezowiczką, dusza towarzystwa, wszędzie mnie pełno a i tak nic z tego nie wynika i to jest przykre.

dla mnie jest troche głupio że mam tyle lat i z nikim nie byłam i nie mam się komu wygadać czuje że ludzie gadają a dla mnie bycie z kimś nie oznacza bycia tylko po to żeby nie być samemu.

A mnie tez bylo wszedzie pelno chodzilem na imprezy organizowalem sam mase spotkan .... bylo ich tak duzo ze teraz maja 22 lata nie mam wiekszej ochoty na tak czeste wypady do klubu Mimo tego jestem singlem ... teraz jestem spokojny mam prace jestem konkretnym fajnym facetem no ale co z tego ? Nadal nie mam laski ... Nie uzalam sie nad soba bo to nie o to chodzi ...