Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaamil84

ja to jednak mam fuksa :)

Polecane posty

Gość kaaaamil84

2 miesiące byłem bezrobotny i to dlatego że postanowiłem zrobić sobie wakacje. 1,5 roku pracy w UK bez urlopów itd. Myślałem że będzie ciężej ze znalezieniem pracy u mnie w 60 pare tyś mieście. Ale wysłałem jedno napisze jeszcze raz jedno cv wczoraj dziś zostałem zaproszony na rozmowę. Po rozmowie z rekrutantem dostałem robotę kontrakt na pół roku 2300 zł na rękę na start. Praca umysłowa siedzenie przy komputerze i wprowadzanie danych :) No i powiedzcie mi że nie mam fuksa...

Gość kaaaamil84
Dodam tylko że w ogłoszeniu nie spełniałem wszystkich wymagań ale napisałem że mogę się tego w każdej chwili nauczyć. Na co dostałem odpowiedzieć ok. proszę o przesłanie CV

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
zayebiscie kurwa --gratuluje :D

Gość kaaaamil84
Dzięki, naprawdę coraz bardziej wieże w coś takiego jak przeznaczenie. Mógłbym opisać jeszcze parę sytuacji że tak powiem dziwnych w moim życiu tylko nie wiem czy kogoś by to interesowało.

Gość gratulacje dawaj ja z checia
poczytam i tak nie mam co do roboty

Gość kaaaamil84
A wiec zacznę od tego że od kiedy pamiętam jestem optymisto. Chociaż w życiu u mnie różnie bywało zawsze myślę że wszystko będzie ok. 3 razy w swoim życiu oszukałem śmierć tak przynajmniej uważam. Pierwszy raz jeszcze będąc w szkole średniej tak się złożyło że rano idąc do szkoły przed przejściem zobaczyłem że mam rozwiązany but. Więc wiadomo schyliłem się i zawiązałem sznurówkę w tym samym czasie obok mnie wbiegł na ulice pies. Było dość mgielnie i rano dlatego kierowca samochodu po lewej stronie zaczął hamować nie dał rady i uderzył psa. Ten przeleciał na 2 stronę pasa i został uderzony przez 2 samochód. Wtedy pomyślałem sobie co by było gdybym nie zobaczył tej rozwiązanej sznurówki.

Gość sajihusy8sy
"jestem optymisto" - o w mordę...:D

Gość kaaaamil84
jestem tesz gupi i lubiem ssać kutasy :P

Gość kaaaamil84
Drugą tako sytuacją było też jeszcze za czasów szkolnych skończyłem wtedy 18 lat. Wiadomo w tym wieku myśli się o prawku, zapisałem się na kurs itd. Były wakacje rodzinka wyjechała z domu do babci ja zostałem bo miałem kurs prawka. Kolega zapadł do mnie i spytał czy nie przejadę się z nimi nową betą BMW rodziców. Tylko jeden z nas miał prawo jazdy a to że mogłem pokierować samochodem po wiejskich drogach? :) chyba nie musze pisać że się zgodziłem. Pech jak myślałem w tym że h później jakiś dzieciak wybił mi szybę w domu piłką. To go zgarnąłem i poszliśmy do jego rodziców porozmawiać o naprawie. Kumple zaszli ale powiedziałem im że zaraz mam wymianę szyby wiec odpadam. Tego samego dnia dowiedziałem się że mieli wypadek 2 zginęło 2 w szpitalu jeden do dziś widzi tylko na jedno oko.

Gość kaaaamil84
Trzecią sytuacja był podobna do 2 kolega miał zabrać papiery z firmy w której pracował. Miałem z nim jechać ale w budziku rozładowała się baterie więc nie wstałem. Wylądował w rowie, trup na miejscu... PS wiem że popełniam błędy ortograficzne, nie ukrywam że mam dysleksje pisze przez worda a później wklejam na forum.

Gość ja te z mam fuksa
sama się dziwię - bo chociaż nie mogę znaleźć pracy, to pieniądze same do mnie przychodzą :-) Myślę więc, że i w końcu praca się trafi!

miales szczescie w tej drugiej sytuacji ja napisze inną autentyczną sytuacje moi dwaj znajomi zgineli w czerwcu w wypadku samochodowym ogolnie zginelo w tym wypadku 7 osob z samochodów nie zostalo nic ;( masakra w dodatku 4 chlopak ktory zginąl bo jechali we 4 juz spal w domu jak po niego pojechali i go na sile na impreze wyciągneli a takiego co chcieli ze soba jeszcze zabrac nie mogli znalezc tez mial chlopak szczescie

na mnie kiedys by tasak spadl jak szlam do sklepu przelecial mi and glowo zona z męzem miala awanture i tasakiem sie napierdalali

Gość kaaaamil84
Ale naprawdę tak mi się zdaje jest coś z przeznaczeniem. Jedni szukają pracy, miłości latami ja to znajduję że tak powiem momentalnie.

ja nie mam szczęścia w miłości ogólnie w niczym a ostatnio mam zajebistego pecha nawet ostatnio w takiej glupocie wyszłam wczesniej z pracy bo mi zle szlo mama miala mi kupic jogurt niestety nie bylo w sklepie no to poszlam zmeczona na 3 minuty oczywiscie przewrociłam sie i w dodatku an noge na którą juz sie kiedys przewrociłam niby nic sie powaznego nie stalo zbita ale kurde ja juz mam dosyc bo mi nic nie wychodzi jakis pech mnie przesladuje

Gość kaaaamil84
Odpowiem że tak do pięknych nie nalezę. Ale miałem kilka dziewczyn z wszystkimi zerwałem sam. Ale od 4 lat jestem z Nią za rok bierzemy ślub. Jest, ładna mądra, lubi gotować, kocha dzieci. Uzbierałem już na mieszkanie wiec czas już na założenie rodziny.

Gość mam pytanie do tego szczęściar
a te 60tys miasto to w jakim wojewodztwie? Pytam z ciekawosci bo w jednych woj jest większe bezrobocie a w innych mniejsze

Gość kaaaamil84
W lotka też gram kiedyś mi się przyśniło że wygrałem 6. Ale jak do tej pory była tylko albo i aż 5 :)

Gość kaaaamil84
podlaskie

Gość Mogę zapytać o wykształcenie ?
Jeśli to nie tajemnica?

Gość Mogę zapytać o wykształcenie ?
Wyższe, chociaż tak jak wcześniej zaliczałem większość tak przynajmniej mi się zdaje szczęściem.

Gość dobra wpadłem
ale temat ciekawy chyba :) hehehe

Gość kaaaamil84
20:42 [zgłoś do usunięcia] kaaaamil84 jestem tesz gupi i lubiem ssać kutasy 21:17 [zgłoś do usunięcia] Mogę zapytać o wykształcenie ? Jeśli to nie tajemnica? 21:19 [zgłoś do usunięcia] Mogę zapytać o wykształcenie ? Wyższe, chociaż tak jak wcześniej zaliczałem większość tak przynajmniej mi się zdaje szczęściem. 21:20 [zgłoś do usunięcia] dobra wpadłem ale temat ciekawy chyba hehehe podszywy jak by ktoś nie wiedział zakładam stałego