Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obsesjanajegopunkcie

Dalam sie zniewolic brzydalowi tylko dlatego ze...

Polecane posty

...ma duzego i mnie dobrze wyobraca jak nigdy nikt wczesniej. Pierwszy raz tak mam. Co ciekawe...wczesniej na niego nawet bym nie spojrzala, ale zaistniala pewna sytuacja w ktorej go poznalam. Robilabym to z nim non stop. Przez moja obsesje nawet ten brzydal zaczyna mi sie podobac. Odkrywam w nim inne cechy...jest zabawny i uroczy. Uwielbiam jak po wszystkim mnie przytula i glaszcze. Czy ja jestem normalna? Zaznaczam ze zylam dlugo bez sexu. Mam 25 lat. Kazdy mi gada ze on jest brzydki....dziwia sie co mi odwalilo bo wiedza jaka jestem i jaki zawsze mialam gust. Z niecierpliwoscia odliczam do kolejnej upojnej nocy. Chyba stracilam glowe ;/

Gość zalamany89
jestes poprostu pusta nimfomanka

Gość musisz powiedziec po co ci to
bo czasami tak jest ,ze jak ktos jest brzydki , potem staje sie w naszych oczach piekny , a ten piekny brzydnie ,powszednieje !

Gość hahahahhahahah
a później taki brzydal daje lekcje uwodzenia niesmiałym półbogom o wyglądzie Apolla

cale zycie chcialam byc sama. a teraz jak sie pojawil on...mam takie glupie mysli chcialabym zeby byl tylko moj wiem kogo bzyknal,ktora byla kiepska a ktora wychwalal w niebiosa troche jestem zazdrosna,choc udaje ze tak nie jest chcialabym byc lepsza od pewnej dziewczyny wiem jak on mnie ocenil niedawno...dlatego bardziej sie staram niby gada ostatnio przez telefon 'na pozegnanie' slowa 'kocham cie' ... ale to raczej taki zart z jego strony...nie wiem wiec tez mu ze smiechem odpowiadam to samo ehh,wiem mowie od rzeczy,ale potrzebowalam sie wygadac

Gość musgruszkowy
moja Babcia zwykła mówić :"ładna miska jeść nie daje ",każdy przystojniak kiedyś będzie brzuchatym gorylem:}tak jak każda z nas nawet najpiękniejsza będzie starą prukwą z żylakami

później taki brzydal daje lekcje uwodzenia niesmiałym półbogom o wyglądzie Apolla hahaha dobre :D ja tam wolalabym i prędzej bym sie oddała nieśmiałemu (nawet nie apollnowi) niż jakiemuś ruchaczowi po kursie uwodzenia :o

Gość zalamany89
i znowu slowo brzydki jako synonim kogos gorszego..to ze ktos jest brzydki oznacza ze co?gorszy od pieknego chama prostaka i damskiego boksera??

Gość mia's land
jak ci opowiada jakie jego poprzednie dziewuchy byly, to normalny nie jest i znaczy, z o Tobie tez gada i nie ma szacunku do kobiet. Z daleka od takiego dziada!

Gość mia's land
zalamany z tego co ona napisala wynika, ze to po prostu brxydki cham, ktory niczym sie nie rozni od przystojnego chama

Gość naxi
aaaaaa mam tak samo! obsesja! dobrze nazwane. tylko ja jeszcze nie wyladowalam w lozku, ale jak niebawem nie wyladuje to oszaleje!

Gość ot caly mistycyzm
kobiecej psychiki - jak doyebana to zadowolona :D

Gość zalamany89
chyba nie ma podzialu na ladny cham i brzydki cham..poprostu ktos moze szanowac kobiety a ktos poprostu je zalicza brzydko mowiac..przykre ze sa takie kobiety tak latwo odbierajace swoja czesc samym sobie