Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanaa

Sciga mnie windykator,co robic?

Polecane posty

Gość zdolowanaa

Pare dni temu byl u mnie windykator niemieszkam w miejscu zameldowania więc tą informacje ,że był przekazali mi rodzice, co było dodatkowym minusem;/ Pare miesiecy temu stracilamprace i przestałam sobie radzic fnansowo mam też kredyt nie zapłaciłam 3 rat.. teRAZ jUZ pracuje, ale nie wiem jak z tego się wyplątac wypłata dopiero 10 grudnia;/ czy da sie z takim człowiekiem dogadac??

Gość s=$^mplkj,nb
da sie napewno nie unikaj go

Gość zdolowanaa
tak ale co mu mam powiedziec sorry ale kase bede miala w grudniu ale na zalegle raty niemam a pozatym ida swieta i w ogole niewiele moge dac nawet i w grudniu poczeka pan moze na pare złoty do stycznia? ;/ Do tego maz tez stracil prace i od 2 miesiecy nic nie potrafi znalezc;/ Non stop mam dola :(

Gość zapłacić chyba co nie?
oczywiście ze się da, sama powinnaś go poszukać i się dogadać, zamiast chować głowę w piasek. Odsetki i tak musisz zapłacić i im szybciej to zrobisz, tym lepiej. A z pewnością inaczej taki windykator na ciebie spojrzy jak się sama do niego zgłosisz. Wzięłaś kredyt, czy co tam, to zachowaj się jak człowiek dorosły, a nie jak dzieciak co to nabroi i będzie się wypierał. Będzie dobrze, spłacić musisz, to co da uciekanie?

Gość s=$^mplkj,nb
rozumiem cie tez mi ciezko ale ja to olalam i sciga mnie komornik powiedz mu jak jest to moze sie dogadacie

Gość zdolowanaa
a czym sie rozni windykator od komornika? Czy windykator może zabrac mi wypłate z kąta?

Gość zdolowanaa
mój chłopak jest mistrzem w csa i wpadł na taki plan, żeby zdejmować po cichu windykatorów :D co o tym myślicie?

Gość zgłowąwchmurach
nie unikaj go, spłacaj po tyle ile możesz. Najgorsze co możesz zrobić to nie płacić nic, bo wtedy sprawa z firmy windykacyjnej zostanie przekazana na etap sądowy i jeśli dojdzie do egzekucji komorniczej to komornik będzie mógł zająć do 50% Twoich dochodów jeżeli jesteś zatrudniona na umowę o pracę. Dojdą koszty sądowe i komornicze. Póki sprawa jest w firmie windykacyjnej masz szansę zakończyć ją polubownie, ale musisz dokonywać wpłat.

Gość zdolowanaa
dzieki bardzo za podkładanie sie pode mnie , człowiek ma problem a niektórym do śmiechu , ale co sie dziwic to tylko polska..

Gość zdolowanaa
mam tel zadzwonic do niego?

Gość zgłowąwchmurach
zadzwoń jak najszybciej i się dogadaj, a wszystko będzie dobrze.

Gość zdolowanaa
a może jednak lepiej go zdjąć? mamy wiatrówkę z laserowym celownikiem

Gość zdolowanaa
Tak, ale poki co to niemam z czego mam dom i meza na utrzymaniu, pusto w lodówce i musze miec na dojazdy do pracy, poki mo niezacznie zarabiac to czarno to widze..

Gość z_ uśmiechem
Idź do banku, dogadaj się z wierzycielem.Bank w tej sytuacji zawiesi ci spłatę kredytu lub zaległość+to co zostało do spłaty rozłoży na dłuższy okres, ale mniejsze raty.Musisz tylko się tam udać i skontaktować się z doradcą.

Gość gość
też kiedyś miałem taki problem. Straciłem prace a kredyt się został, nie byłem w stanie go spłacić. I też zapukał do mię windykator z firmy www.eurekafinanse.pl na szczęście dogadaliśmy się i pomału spłaciłem.