madziek229 0 Napisano Listopad 5, 2011 mam 11 lat mam wlosy lonowe mam miseczke b pod pachami zaczeły mi rosnoć włosy wydzieline mam półtora roku troche mnie boli brzuch podbrzusze kiedy dostane miesiączki kontakt na email madziek229@onet.pl lub gg 35728899 plis pomózcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tazła Napisano Listopad 5, 2011 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek229 0 Napisano Listopad 5, 2011 ty sie nie smiej tylko mi pomóz powiedz plis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek229 0 Napisano Listopad 5, 2011 tazła pomóz mi plis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek229 0 Napisano Listopad 5, 2011 a i jeszcze dzisiaj mi duzo tej wydzieliny leciało zużyłam 6 wkładek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek229 0 Napisano Listopad 5, 2011 pomózcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach