Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest prawo naturalne

kobieta potrzebuje panowania

Polecane posty

Gość Urughaijka
pastwisko :P

Gość co za głupooooty
dlaczego prawie wszyscy faceci na hasło feminizm od razu rzucają hasło- kobiety do kopalń? :o nie słyszałam żeby jakakolwiek feministka walczyła o zrównanie fizyczne kobiet i męźczyzn :o Jeśli tak by było to najpierw kazałby wam rodzić dzieci. Sporo facetów widzi świat czarno- biało i prostych schematach, albo baba siedzi w domu, albo wymieniają sie rolami. Chodzi tylko o patrzenie na człowieka nie przez pryzmat jego płci i związanych z nią stereotypów, bo to naprawdę krzywdzące. Czytałam jakiś czas temu badania na ten temat, jak mało męźczyzn i kobiet ma mózg z cechami "odpowiadającymi" (a raczej niegdyś narzuconymi) ich płci ciała. Dodam jeszcze że częściej spotykam sie z tym że naprawde silne kobiety maja za facetów pantoflarzy. Zauważyłam że po walce z całym światem lubia wrócic do domu i mieć kogoś absolutnie posłusznego pod sobą.

Gość co wy tam wiecie.....
haha sranie w banie panowania to potrzebują słabe kobietki z zaniżononą samooceną i niskim ego lub masochistki czy dewiantki jakieś ja nie należę do żadnej z powyższych więc panowania nie potrzebuję, ale panować nad kimś też nie lubię i nie pieprzcie z tą naturą, bo każda kobieta ma inną naturę jestem za równością w związku

Gość Urughaijka
ja mam to gdzies, i tak chce takiego faceta :P