Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananasooowa

zostawił mnie dla innej ;(

Polecane posty

Gość ananasooowa

nie umiem się pozbierać,minely dwa dni odkad dowiedzialam sie ze ma inna, tak bardzo cierpie, bylismy razem 2 lata, moja pierwsza milosc, teraz go nie ma a ja tak bardzo za nim tesknie i bardzo chcialabym z nim znow byc, ale on mowi, ze nie bylo mu zemna dobrze, ze ciagle klotnie i zazdrosc meczyly go, ale nigdy ni sadzilam ze inna go pocieszy, da mu to czego ja nie dalam a przeciez tak bardzo staralam sie mu to dac;/ co mam robic? chcialabym z nim byc ale on juz nawet nie chce ze mna rozmawiac ;( pomozcie mi, czasem trace w ogole potrzebe zycia, ciagle oplacze i tesknie jak nigdy, kocham go ;(

Gość ananasooowa
gdyby byl szczery to by mi o nniej powiedzial co najmniej miesiac wczesniej, a on ciagnal nas obie, kocham go, chce mu dac szczescie, ale on wybral ja...

Gość ALE TO WCALE
Olej go niech spyerdala, nie jest Ciebie wart. Ja tez wczoraj zerwalam kontakt z kolesiem ktory bal sie powiedziec mi ze mnie kocha i oczekiwal ze bede przy nim bez wyraznych deklaracji. Tez mi jest ciezko ale krotka pilka. Nie odpowiada to do widzenia. Tak jest lepiej.

Gość ALE TO WCALE
Ale ja mam na szczescie innego faceta ktory jest slepo we mnie zakochany i juz do mnie jedzie utulic zale. Radze Ci tez tak zrob a lepiej sie poczujesz. Kochasz? Kochasz1 Ale z czasem Ci przejdzie.

Gość ananasooowa
ale ja nie mam nawet dobrych kolegow, zrezygnowalam z tego dla niego, bo on chcial, nie mam nikogo i tylko placze za nim i spie ;/

Gość ananasooowa
co mam zrobic zeby z nim byc? czekac? tylko tyle moge?

Gość M-i-s-i-aaaaaaaa
ananasooowa - nie wnikam w szczegoly, ale "tego kwiatu jest pol swiatu" a na jednego kwiatka szkoda marnowac m-cy i ..........miejsca na kafe. SERIO!!!

Ale po co chcesz z nim być, jak on tego nie chce? Do tanga trzeba dwojga! Widać nie byliście sobie pisani i trzeba teraz zacisnąć zęby i przejść nad tym do porządku dziennego. Zajmij się czymkolwiek - pracą, nauką, oglądaj filmy, książki czytaj, wypełnij sobie czas na maksymalnie, żeby nie mieć czasu na rozpamiętywanie.

Gość ananasooowa
20. ppo prostu jestem bardzo zakochana;/

olej go, połowa z nas czuła sie jak Ty, a swoją drogą z zazdroscią nie wygrasz i kazdy następny ucieknie

Gość ananasooowa
czyli juz po wszystkim? nie mam co sie ludzic ze bedziemy jeszcze razem? juznic nie moge zrobic?

Gość dfghdsfghjsdfghj
normala kopnij skurwysyna w dupe i to po to bo oni tylko to rozumieja to popierdolone sukinsyny z wieszacymi czlonkami faceci to skurwysyny co pluja sperma z czlonkow- i pierdza dupa w ustach te slowa o tzm milosci jak im sie chce wsadzic czlonka w mokra dziure a potem zapirdalaja w inna dzoure skurwysyny http://www.youtube.com/watch?v=D5nb31kinJI

Gość ert444
otulona snem > natpisałaś : "ktory byl z nimi szczery", autorka odpisała : "gdyby byl szczery to by mi o nniej powiedzial" a Ty "nie zakumalas lala co do ciebie napisalam niewazne" To chyba Ty się pomyliłaś w pierwszej wypowiedzi, zapominając napisać "nie był szczery"