Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ydej

doradźcie plisssssss

Polecane posty

Gość ydej

w nastepna niedziele mam urodziny.bede w tym czasie zdzieckiem u rodziców.maż zostaje w domu bo musi pracowac ale ze moje urodziny przypadaja w niedz to ma wolne. problem polega na tym ze w tym czasie ma zjazd na studiach. niestety pociagi tak kursuja ze bylby u mnie dopiero o 19 czyli na koniec dnia...:(chyba ze nie pojdzie na zajecia i przyjedzie rano...ale dodam ze studia finansuja mu rodzice i pewnie jak sie dowiedza ze nie poszedl bedzie draka bo sa na tym punkcie przeczuleni.wiec sa dwa wyjscia:albo powie matce ze nie poszedl no i bedzie zadyma albo powie ze jedzie na studia a potem do mnie a od razu tak naprawde przyjedzie do mnie...ktora opcje wybrac?dodam ze mieszkamy z jego matka

Gość nie wierze wlasnmy oczom
o boze,jaka dziecinada.i wy macie dziecko?po ile wy macie lat?po 17?

Gość a ja.....
3- jechać na zajęcia, a uczcić urodziny wieczorem

Gość a czy twoje urodziny
to aż taka okazja, żeby opuszczać zajęcia? Bez przesady

Gość ydej
bedzie cala rodzina i jak jego nie bedzie to zrobi mi przykrosc

Gość a czy twoje urodziny
a które to Twoje urodziny? Rzeczywiście 17? Dorosła kobieta chyba wie, co w życiu ważniejsze?

Gość no i co z tego ?????
ogarnij się, i co z tego ,ze urodziny??? dzień jak codzień,świętować jak już tak bardzo muszisz możecie po 19.00 albo następnego dnia. A że inni będa no i fajnie, zobaczą za masz obowiązkowego meża.....też podejrzewam,ze najwyzej masz 18 lat i papu w mózgu jeszcze :(

Gość niuniek12345
Autorko robisz z igły widły, przecież to tylko urodziny, a są rzeczy ważne i ważniejsze

Gość w mojej pracy
o rany a czemu wy się jego matce tłumaczycie? Jak nastolatki a nie dorośli ludzie. Skoro mąż chce olać zjazd to niech oleje i przed matką tyłkiem ze strachu nie trzęsie. Wtedy rodzice przestaną mu finansować studia i nie będzie się musiał biedulek tłumaczyć.

Gość ydej
pytalam o rade a nie o ocene naszego zachowania

Gość w mojej pracy
no przecież to proste. Co jest dla was ważniejsze? Studia czy urodziny? Przecież zobaczycie się wieczorem wiec nie jest tak że wcale się nie spotkacie. A co zrobiłabyś gdyby męża wysłali na szkolenie albo jakąś delegację? Też kazałabyś mu olać to bo przecież masz urodziny? Pomyśl.

Gość buahahaha
co za dziecinada :D

Gość faktycznie chyba osiemnastke m
przeciez jak przyjdzie o 18 to jeszcze młoda godzina..ja zwykle na tą godzinę zapraszam gosci, przeciez nie musi siedziec pzy tobie cały dzien