Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda Kowalewska

Kilka pytań do pań szczupłych.

Polecane posty

Gość Magda Kowalewska

Witajcie. Mam 25 lat. Wielu z Was wyda się, że ważę niewiele, i to jest właściwie prawda, ale mimo to chciałabym wyrzeźbić trochę ciało. Mam 169 cm i ważę 53 kg. Kupiłam bardzo, bardzo okazyjnie taki atlas: http://www.godo.com.pl/atlas-treningowy-c-66/atlas-ultra-e-7711-300-kettler-p-427 . Zależy mi na wyrzeźbieniu nóg - w związku z tym suwam sobie ten srebrny podeścik i podnoszę te wałki. :D Chciałabym też ujędrnić brzuch, ale nie wiem które ćwiczenia na tym atlasie by mi w tym pomogły. Do Pań - jak dbacie o linię, co jecie w ciągu dnia i ile ważycie? Chcecie schudnąć, czy podoba wam się wasza sylwetka?

Gość do autorrki
23 lata, 162 cm wzrostu, 48 kg wagi regularnie silownia :) plus aeroby nie lubie cwiczyc w domu bo motywacja mniejsza, lepiej mi wsrod ludzi no i na fajna siilownie chodze polecam karnet, jest motywacja wieksza:)

Gość do autorrki
jem okolo 2000 kcal dziennie, nie jem smazonego, zadnych slodyczy, fixow szmiksow, sosow, mączne produkty zredukowane - jedynie ciemne pieczywo, czasami ciemny makaron, duzo chudego nabialu, duzo warzyw i owocow, glownie drob, gotowany, rybki :) jestem zadowolona z tego jak wygladam, czuje sie zdrowsza i ladniejsza odkad cwicze i jem zdrowiej :)

Gość Magda Kowalewska
Myślałam o karnecie, ale za żadne skarby nie mogę wyciagnąć żadnej koleżanki. Samej motywacji nie ma nawet przy karnecie. :) Ile razy w tygodniu i po jakim czasie na tym ćwiczyć? Jestem w stanie nogami podnosić 10 kg i przesuwać 15. Mogę biegać na orbitreku, reszta tego sprzętu jest mi średnio użyteczna..

Gość do autorrki
a co do cwiczen , bo nie doczytalam ze JUZ kupilas ten atlas:), zajrzyj tu, wszystkie cwiczenia opisane :) na pewno cos dobierzesz na nogi http://www.kulturystyka.pl/atlas/

jasne siłka lepsza tez chodze poszłam sama a teraz juz tyle osob znam i posmiac sie mozna beki odchodzą polecam siłka najlepsza ta co kupiłas to jest mało na tym dobrego ciała nie zrobisz organizm sie przyzwyczi do tych samych cwiczen

poszłam sama i co jakos przezyłam nikogo alr to nikogo nie znałam w dodatku samo chlopacy praktycznie byli a teraz znam wszystkich i jest super

Gość do autorrki
ekspertem nie jestem, odsylam do madrzejszych koleznek -> tutaj opisany fajny przykladowy tenig dla pocatkujacych , http://www.sfd.pl/-t803543.html

Gość Magda Kowalewska
Miszekkk - gratuluje, ale ja jestem introwertyczką, nie jestem dobra w gadce z nieznajomymi. :)

Gość szczupla.....
ja mam 27 lat, 50 kg przy 168 cm. Ogólnie jestem zadowolona z figury, brzuch płaski, piersi są, tylko łydki mam bardzo chudziutkie, bez mięśnia i też właśnie chciałabym coś z tym zrobić ale leniwa jestem i na co dzień żadnego sportu nie uprawiam.. A jeśli chodzi o moje odżywianie to jem wszystko oprócz mięsa bo jestem wegetarianką.

Gość paaullilnka
ja nie mam piersi, to i mniej ważę. :P Ale za to mam kawał tyłka i biodra - 61 w talii, 89 w biodrach. U nas na siłowni to sami bezmózgowi pakerzy :D