Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpacz_siegnela_dna

MAZ MNIE MALTRETOWAL I BIL PO NIEUDANEJ PRÓBIE SAMOBÓJCZEJ

Polecane posty

wlansego meza mam zglosic? ktoremu przyzekalam milosc przez Bogiem? Boze nie wiem, co robic... teraz już jestem pewna, że to prowo.

Gość ej ludzie bierzecie
dopiero teraz?

boze nie wiem co robic, wiem, ze powinnam uciekac, ale nie mam dokad, nie mam pieniedzy, on mial racje, ze nigdzie sie nie rusze, bo wszedzie sie zgubie, nawet auta nie odpale, ani nie trafie na lotnisko. WIem, ze nie moge z nim dluzej zostac, bo miarka sie przebrala

Gość milivanilii
co za banialuki :D

wiem, ze dla was malzenstwo, slub koscielny nic nie znaczy i berzecie to za jakas prowokacje, ale dla mnie znaczy bardzo wiele,mielismy sie zawsze kochac, wspierac, do konca zycia, to nie jest takie proste kogos tak zostawic

Gość ajaja:):_
i co terza zrobisz jak zostaniesz Przecież napewno nic sie nie zmieni Nie licz na to Pewno wysprzatalas juz mieszkanie i zrobisz mu sniadanie???

Gość mamusia_tesz
mówię ci, spróbuj oddać stolec. Stolec o odpowiedniej konsystencji i zabarwieniu da ci odprężenie. Dodatkowo jego woń spotęguje uczucie błogości. Żadne lotnisko nie będzie ci już wówczas potrzebne powodzenia :)

wiem, ze sie nic nie zmieni, dlatego jestem w takiej rozterce, nie chce z nim byc, ale nie mam dokad uciekac

Ty sie słyszyszdziewczyno PRÓBOWAŁAŚ SIE ZABIC A ON CIE JESZCZE DOBIL JAK PSA to swir Uciekaj gdzie pieprz rosnie A dlaczego miałas te depresje ????????

z powodu wyjazdu za granice, brak kasy, praca po 14 godzin ciezka, fizyczna, pozniej 2 tyg bez pracy i bez pieniedzy

Gość prowo jak sie masz
ludzie, ogarnijcie sie, lalka sciemnia az glowa mala. Dajcie spokoj.

Chcesz pogadac przez telefon to do ciebie zadzwonie Wyslesz mi tylko nr na meila Tak mi cie szkoda bo mam podobna sytuacje tylko ze ja jestem niezalezna finansowo i mówie po angielsku

próbowalas sie zabic przez prace Przecież kazdy musie pracowac Dziwne Teraz to mi sie juz tez wydaje ze to prowokacja

Gość dadasdasda
Zamiast sie uzalac nad soba bierz cala kase jaka masz albo zabierz mezowi jego kase , zrezerwuj najblizzy lot do Polski. Jezeli nie mozesz zrobic teraz to codziennie systematycznie odkladaj na bilet,zarezerwuj lot i uciekaj do Polski. i nie mow ze to niemozliwe..

jezeli zglosi sie na garde to oni jej pomoga Tam sa takie domy dla kobiet po przejsciach Pomoga ci i jeszcze lepiej na tym wyjdziesz bo dostaniesz dom socjalny

Gość mamusia_tesz
ajaja:):_ jesteś może kompletną idiotką?

a ty????

mamusia_tesz Mysle ze jak zrobie tego stolca to sie lepiej poczuje

Gość Magnus Skądinąd
Idź do ambasady polskiej,

Gość jesli to prawda co piszesz
to współćzuję Ci bardzo. Tu masz namiary na tel.zaufania CAŁODOBOWY 7dni w tyg., ten numer jest nawet na stronie Policji. A niżej też namiary na inne tel. Do tego Olsztyna możesz napisac, oni odpisują Anonimowy przyjaciel tel.: 89 9288 telefon zaufania http://www.telefonzaufania.org/ olsztynski.telefon.zaufania@gmail.com SKYPE olsztynski.telefon.zaufania GG 11615660 ------------------ TZ w Polsce 116111 darmowy telefon zaufania dla dzieci 0800 140 068 POMARAŃCZOWA LINIA (pomoc rodzicom, których dzieci piją alkohol) czynny od 16.00 do 21.00 0801 199 990 Ogólnopolski Telefon Zaufania 0800 120 002 Niebieska Linia (dla ofiar przemocy w rodzinie) pon - sob: 10:00-22:00, nd i św: 10:00-16:00 0800 120 289 Infolinia stowarzyszenia KARAN - pomoc w problemach związanych z narkotykami - połączenia bezpłatne, czynny 10.00-17.00 0-801-199-990 Ogólnopolski telefon zaufania Narkotyki-Narkomania, koszt całego połączenia 35 gr. czynny 16.00-21.00 0-800-20-148 Zatrzymać przemoc 0800 339 202 Telefon dla ofiar czynów lubieżnych 89 527 22 09 Telefon dla homoseksualistów 022 628 52 22 Stowarzyszenie LAMBDA (dla homoseksualistów) 89 526 00 11 wew. 322 STOKROTKA (pomoc dla ofiar przemocy w rodzinie) 89 522 33 99 ALARM (dla osób maltretowanych i molestowanych seksualnie) 89 535 99 99 CZERWONY TELEFON (zwalczanie przestępczości zorganizowanej) 022 31 24 29 Komitet Ochrony Praw Dziecka 022 9288 Młodzieżowy Telefon Zaufania 022 844 14 82 Stowarzyszenie Obrony Praw Ojca 022 628 75 26 Telefon Anonimowych Alkoholików 022 622 50 01 AIDS/HIV 022 27 22 43 Towarzystwo Zapobiegania Narkomanii 022 44 44 70 Pogotowie Makowe 022 27 35 86 Stowarzyszenie Pomocy Osobom z chorobą Alzheimera 0800 339 202 Infolinia dla bezdomnych 022 652 01 17 Centrum Praw Kobiet 022 628 99 99 La Strada (handel kobietami) 022 654 70 70 ITAKA (zaginięcia) 089 535 05 17 SEKTY 022 643 91 85 Telefon Zaufania dla kobiet przed i po mastektomii 022 826 08 74 Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Regionalne Telefony Zaufania znajdziesz na: psyche.com.pl/?p=odnosniki&q=telefony