Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanillleice.

Kupił mi perfumy na urodziny ale nie takie jak chciałam

Polecane posty

Gość wanillleice.

Wczoraj miałam urodziny. Wcześniej mój chłopak pytał co chciałabym dostac od niego w prezencie, w końcu powiedziałam mu że chce takie i takie perfumy. Powiedziałam nazwe nawet pokazałam w internecie jak wygląda flakonik. Kiedyś wąchałam i bardzo mi się spodobały. No i wczoraj wręczył mi ten prezent a w środku perfumy ale inne. Powiedział ze kupił inne bo ten zapach mu się bardziej podobał. Tylko że akurat mi się te nie podobają, po co mu mówiłąm jakie chce skoro i tak kupił mi inne. Tamte miały śliczny zapach a tych i tak nie będę używac. Wkurzył mnie bo najpierw pyta a pozniej i tak kupił inne

Gość swiat mi runal!
glupia jestes i tyle. wykazal sie wlasna inwencja, podobaja mu sie a Tobie i tak w dupie zle.

Gość wanillleice.
niestety kara musi byc, nie dam mu bedzie strajk w lózku

Gość poiuytrew
powiedz to jemu a nie nam

Gość wanillleice.
No to co że jemu się podobają, a to prezent dla niego czy dla mnie? mi się nie podobają. Nie wiem po co kupował inne skoro wiedzial dokładnie jakie chce

tragedia, facet chciał dobrze...a ty alarm z tego powodu robisz, ja też nie raz dostałam perfumy które średnio mi się podobały, ale szybciorem je wypsikałam...czego nie robi się dla miłości..

Gość wanillleice.
chyciałam być może a on debil mi kupił 7 światów , przepraszam kwiatów

Gość swiat mi runal!
kurcze jaka Ty pusta jestes naprawde. A moze za drogie byly te co mu pokazalac. Swoja droga wspolczuje mu takiej wstretnej dziewczyny, ktora tylko chce i chce i rzada a nie docenia tego co dostanie. " Co z tego ze jemu sie podobaja" okropna ejste si pewnie ejstes glupia malolata, albo po prostu jestes glupsza niz sadze

Gość wanillleice.
ale jakie drogie? byc może kosztują 7 zł a 7 kwiatów 6,50 nabazarze

pewnie chciał, żebyś mu tak pachniała. Zamiast narzekać powinnaś sie cieszyć, że jeszcze dostałas taki prezent.

no to masz dziewczyno powód żeby go rzucić! Albo lepiej, zrób sobie cos i napisz w liście pożegnalnym że to przez perfumy... Juz i tak wystarczająco dużo idiotów na tym świecie więc zrób nam przysługe to będzie jednego mniej...

straszny z Ciebie pustostan i wypada tylko współczuć chłopakowi kupił takie jakie jemu się podobają bo to on ma Cię wąchać. Niestety kobieca logika wielce pokrętną jest

Gość lilkaaaaa
Powinnam skoczyc do rzeki bo to KONIEC SWIETA albo faceta bardzo ukarac skoro kupil Ci inne perfumy:):) dorosnij

Gość wysłuchajmy tego
pewnie były tańsze:( dupek

Gość ,dknvflfkdnlkdfnd
a nie pomyslałaś, ż e moż e okazały się za drogie?

Gość młoda22222
czemu odświeżasz stary temat?

Gość wanillleice.
chciałam diora a kupił mi jakieś C-thru :(

Nie przejmuj się. Mnie też ostatnio mąż kupił drogie perfumy. Wszyscy się zachwycają, że pachną tak ładnie, orientalnie, czują jakieś kadzidełka.. A jak dla mnie, to te perfumy śmierdzą ogórkami przyprawianymi kminkiem :P.