Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnawkurzonaa

jak ukarać meza?musi go kara mocno zabolec

Polecane posty

Gość onnawkurzonaa

ja nie odpuszcze mu.jestem w ciazy, do konca zostalo mi 2 miesiace. w klotni nawyzywal mnie,ze jestem glupia,ze prostaczka i tak dalej....ja też nie bylam lepsza,bo zaczelam najezdzac na jego pooojebana mamusie. wyszedl z domu i wroci wieczorem, najchcetniej wywalilabym go z domu, ale on nie ma gdzie pojsc, ojciec niedawno mu zmarl. musze go ukarac, pomozcie

Gość pani Alicja
co ty głupia mściwa suko dasz temu swojemu dziecku :O żal.pl

Gość onnawkurzonaa
ugryzc go z calej sily w żołedzia?

Gość to proste jak linijka
nie myj sie przez tydzien nie daj mu dzisiaj kolacji nie pierz

Gość pani Alicja
krótki rozbieg i łbem w ścianę jak nie zrozumiesz, powtarzaj do skutki 🖐️

Gość onnawkurzonaa
podszywacz sie dobrze bawi:) co mam lodowke na kłódke zamknąc?;):) alicja-gowno ci do tego, czytaj ze zrozumieniem,chodzi o meza, a nie o dziecjo,

nie odpuszczaj bądź zacięta ,nie rozmawiaj z nim ,niech pierwszy przeprosi i dotrze do niego ,że niestety kobiety trzeba szanować, może być trochę roztargniony ,ale to go nie usprawidliwia do takiego odzywania.

Gość onnawkurzonaa
on sie pierwszy nie odezwie i napewno nie przeprosi,wiem to na 1000%. w złosci powiedzialam ze zmienie nazwisko na swoje i dziecko tez bedzie nosilo moje. zabolalo go, powiedzial,ze w takim razie nie dostane od niego ani grosza...on jest zabawny.... mam ochote powiedzieć, ze go nie cierpie...ale to przeciez moj mąż..

też tak myślałam jak pokłóciłam się z mężem,i po kilku dniach cichych dni pierwsza coś zaczynałam rozmawiać ,ale z perspektywy czasu chłop myśli ,że jeśli pierwsza się odzywasz to tak zawsze będzie on nie będzie czół się winny. Nie miej wyrzutów sumienia ,faceci w ten sposób podnoszą swe ego myśląc ,że jest twardy i ma honor gówno prawda.

Gość Milcz ile sie da
Milcz ile się da, nie odzywaj się dopóki nie przyjdzie i nie przeprosi.

Gość pani Alicja
onnawkurzonaa podszywacz sie dobrze bawi co mam lodowke na kłódke zamknąc? alicja-gowno ci do tego, czytaj ze zrozumieniem,chodzi o meza, a nie o dziecjo, Czyżby? urodzisz dzieciatko i wlejesz w niego ten jad którym tu dzisiaj gulgoczesz :O O dziecko chodzi urocza damo z klasą 🖐️

Gość tak to jest jak dzieci
bawią się w dorosłych i nie chodzi mi tu o wiek, tylko stan umysłu :P w twoim przypadku ten ostatni nie nadąża za cyckami

Gość dam zawsze dobrą radęę
Pani Alicjo---jadem od ciebie bije, autorka zadała konkretne zapytanie odnośnie swojego mężą, a Ty droga damesko nie potrafisz odpowiedzieć, więc nie denerwuj ludzi. bez odbioru. autorko--przetrzymaj męża, nie rozmawiaj z nim, zadziała z czasem.

Gość pani Alicja
Jak ludzie mają problem z nerwami to powinni zacząć je leczyć :P A ja wyrażam tu GRZECZNIE swoje zdanie i mam do tego prawo 🖐️

hahaha, to ma być grzeczne??????????? pani Alicja co ty głupia mściwa suko dasz temu swojemu dziecku żal.pl

czyżby pani Alicja zamilkła???:)hahahahah

Gość pani Alicja
no cóż... za sukę przepraszam pod resztą sie obiektywnie podpisuję 🖐️

więc nie mów, że wyrażasz sie tu GRZECZNIE, bo defakto tak nie jest... :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość alebaba
Lepiej od razu złóż pozew o rozwód. Jeśli zawsze chcesz się mścić i robić z gówna problemy, to rozwód jest optymalnym rozwiązaniem. Biedny facet, przeżywa, tak jak Ty, też zestresowany, napewno nie miał złych intencji, teraz prawdopodobnie gryzie się z myślami, czegoś tam żałuje, o coś ma żal, najchętniej by o wszystkim zapomniał, ale wróci do domu- i dostanie dodatkowo w łeb.

Gość milivanilii
dzieci...

Gość gość
Pani Alicja jest facetem :)