Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka;)

czemu nie odpisał?

Polecane posty

Gość Olenka;)

czesc wszytskim, podejzewam ze zauroczył sie we mnie brat mojego meza. Patrzy inaczej na mnie to sie czuje!Brat ma zone i dwoje dzieci, napisalam do niego wczoraj smsa czy moj maz jest z nim nic mi nie odpisał! zdziwiłam sie. Po tem spotkalismy sie u rodziców i on jakby nigdy nic odzywał sie? zlekcewazył mnie?czy co? to juz nie pierwszy raz jak mi nie odpisał! troche to glupie odpiszcie!tylko normlane odpowiedzi!

Gość Zainteresowana24
pewnie nie chce sie wtracac, to ty powinnas wiedziec gdzie jest twoj maz i do niego dzwonic lub pisac.

Gość pani Alicja
bo to egoista jest kochanie i olewa ludzi potrzebujących. Nie ważne czy potrzebujesz sms a za 10 gr czy bezpłatnego maila. Ty w ogóle jestes nieważna :O Ważny jest tylko on i jego "geniusz" :O Daj spokój i idź na spacer, Pięknie dzic jest :)

Gość wkongs
czemu nie odpisał?" bo ma cie w dupie

Gość Olenka;)
Tak myślisz ma mnie w dupie???Przecież inaczej się zachowuje jak jest ze mną sam na sam a jak jest jego żona!??to mnie właśnie zastanowiło, myślałam ze jednak coś on mnie nie oleje, trochę się wkurzyłam...:((a ja do męża dzwoniłam ale on nie odbieram, oni razem pracują i stad mój SMS do brata, bo maż nie odbierał...odpiszcie!