Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana x

czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość skolowana x

Jestem 3 tyg po porodzie, jeszcze nie uprawialismy seksu, ale lezelismy nago i niechcacy obtarlismy sie narzadami plciowymi. Karmie piersia, wiec podobno plodnosc sie opoznia, ale kto go tam wie ? Kurde to bylaby porazka zajsc w druga ciaze tak szybko i to jeszcze bez seksu :o Boje sie, ze przez podniecenie wydostaly sie sladowe ilosc plemnikow i "przeszly" do mnie. Teraz stresuje sie kazda taka rzecza, bo nie chce miec na razie drugiego dziecka :/ Jak uwazacie ? Prosze o powazne odpowiedzi

Gość w mojej pracy
ty to poważnie piszesz? Dziecko urodziłaś a pytania zadajesz jak nastolatka. :O

Gość nansdha
otarliście się czy wszedł w ciebie? nie panikuj tak, choć rzeczywiście jest sporo kobiet, które zachodzą niemalze od razu

Gość nenetzia
pytasz jak nastolatka, rany! albo sperma była w okolicy twoich narządów albo nie, od przytulania raczej ciężko zajść

Gość skolowana x
Wiem, ze to tak wyglada, ale naprawde boje sie teraz jakiejkolwiek mozliwosci...nawet najmniejszej

Gość swiat mi runal!
jejku jak mozna zadawac takie pytania? i w dodatku zadaje je kobieta, ktora jest matka. Wstyd!

Gość w mojej pracy
a jak można się niechcący otrzeć?? O ile facetowi członek wystaje to ty musiałabyś rozłozyć nogi żeby on mógł się otrzeć. Cóż, pewnie to nie ciaża ale jak znam życie to będziesz schizować więc za jakieś 2-3tygodnie zrób test.

Gość 3 tygodnie po porodzie
uważasz że już jesteś płodna??? Na jakim ty zadupiu żyjesz i jaką musisz być analfabetką, żeby tak myśleć? Już współczuję twojemuu dziecku matki analfabetki..