Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniic

obawy jeśli chodzi o mój pierwszy raz.

Polecane posty

Gość Moniic

mam 16 lat a mój chłopak 18,jesteśmy ze sobą dwa lata a znamy się jeszcze dłużej.Jestem dziewicą,on jest prawiczkiem. Dużo razy rozmawialiśmy o seksie,i jestem już gotowa,czuję to :) Wiem ,że to jest ten chłopak z którym chciałabym stracić dziewictwo,niczego innego tak w życiu pewna nie byłam. Jednak mam pewne obawy,jak chyba każdy z nas :D Może to głupie,ale boję się że on we mnie nie wejdzie. Być może będę za bardzo spięta albo coś takiego. Boję się również że to nie będzie dla mnie przyjemne przeżycie i po wszystkim mogę żałować? :( a najwięszą obawą jest to,że boję się jaką on reakcję może mieć jak zobaczy mnie nago... jestem wysportowana i nienarzekam na moje ciało,ale jednak ja mam obawy :( a u was jak było? jakie mieliście przeżycia? jak wspominacie swój pierwszy raz? ps. bólu się nie boję,bo wiem że robię to z osobą którą kocham :)

Gość Doktore
Jak się boisz ,to ja go chętnie wyręcze i zobaczysz jak będzie a potem z nim będziesz już doświadczona :)

a co ty myślisz że on ma mniejszy stres niż ty Wiedz o tym a tak prywatnie to ci powiem że chyba jeszcze nie doszłaś do tego by mieć stosunek z facetem Niech to odbędzie się gdy przejdziesz okres pettingu

"mam obawy, mam obawy, mam obawy..." I twierdzisz, że jesteś gotowa? :O

Popieram nei. Wstydzisz się nagości przed ukochaną osoba, masz obawy. Na seks za wcześnie. Masz dopiero 16lat :/ i nie oczekuj cudów po pierwszym razie. Minuta do trzech, prawdopodobnie ból i krew i koniec faktycznie jest się do czego spieszyć.

To moze lepiej zacznijcie malymi kroczkami ... najpierw pieszczoty a po jakims czasie dopiero seks ? Tak chyba bedzie lepiej ... no i poczytajcie o zabezpieczeniach bo chyba niechciala ciaza to ostatnia sprawa jaka chcialabys teraz miec ... Skoro jestescie ze soba 2 lata to nic sie nie stanie jak poczekacie jeszcze pare tygodni/miesiecy

Gość xxl-men
Ten pierwszy raz to najlepiej zrobic z doswiadczonym facetem.

Gość Moniic
no dzięki za odpowiedzi wszystkim :D :)

zawsze jest strach i obawy, zrób to tylko wtedy kiedy poczujesz że na prawde jestes na to gotowa ;))

Jestescie ze soba 2 lata i nie wdizial Cie jeszcze nago? przesada. Jeżeli tak długo jestescie ze sobą to już dawno powinniście to zrobić! Czym dłuzej jestescie ze soba i sie na to nakrecasz, tymbardziej bedziesz sie denerwowac! Bierz go i rżnij sie z nim cała noc! jezlei go kochasz to nie bedzie bolalo i nie bedzie nic trudnego, kupcie sobie zel intymny durex nawilż ją sobie i napewno dotrze :)

Gość wieuhfiuwef
przestańcie straszyć, że pierwszy raz to tylko 3 minuty, ból i krew;/ u mnie nie było ANI GRAMA bólu, nie było żadnej krwi. sam seks może nie trwał długo, ale wystarczająco, pierwszy raz ma być po to, by zrobić pierwszy krok, a nie kochać się namiętnie w 15-stu pozycjach autorko, załóż sobie, że zrobicie to w jakiś dzień np za miesiąc/dwa. jeżeli się nie rozmyślisz to zrób to i tyle. spędźcie razem dzień, jeśli macie wolną chatę (tylko nie wolną na chwilę, ale np na cały weekend). wieczorem zjedzcie kolację zrobioną razem (a jak nie, to zamówcie jakieś jedzonko z knajpy), jeżeli chcecie- możecie wypić sobie po piwku (ale po piwku, nie żłopać kilka!). Całujcie się, przytulajcie, a wszystko wyjdzie samo. Pamiętaj tylko, żeby chłopak odpowiedni długo pieścił cię, żebyś była mokra. Przygotujcie sobie takie rzeczy jak papier toaletowy obok łóżka (chyba, że będzie guma to nie trzeba:D), jakiś żel nawilżający w razie, gdybyś miała problem z nawilżeniem. Niech będzie delikatny, ale stanowczy. Powinien go troszkę włożyć i jeśli nie będzie cię mocno bolało to niech pchnie mocniej. Ale nic na siłę! Jak się nie uda za pierwszym razem, to za drugim już na pewno. My z chłopakiem traktujemy seks z humorem i wszystkie problemy w tej kategorii rozpatrujemy na wesoło i z cierpliwością, przez co nie stresujemy się niczym:)