Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się //

Dlaczego?

Polecane posty

Gość pytam się //

Facet który kocha swoją dziewczynę, planują wspólną przyszłosc szuka przygody z inną? Nic nie jest usprawiedliwieniem, ale potrafię jeszcze zrozumiec że tak się może dziac w długoletnich stażem małżeństwach kiedy oboje są znudzeni sobą, ale w tym wypadku nie potrafię tego pojąc. Może są tu faceci którzy mi to wytłumaczą. Nie mieszkają razem, ona mu nie gotuje, nie pierze więc to nie o to chodzi że musi miec niunie do sprzątania itd. Czy ta druga pociaga go tak bardzo że musi spróbowac? Czy chodzi może o to że dziewczyna jest kiepska w sexie? Ktoś mi powie dlaczego tak jest? Dodam że on ma 26 lat ( więc teoretycznie już mniej na.rane w głowie) ona 24.

Gość sdfghjaaaaaaaaaa
"Facet który kocha swoją dziewczynę, planują wspólną przyszłosc szuka przygody z inną? " kocha?????????? jestes tego pewna? nie mylisz przypadkiem z jakimis uczuciami koplentnie nie zwiazanymi z tymi fmajnymi :) jesli szuka to juz nie kocha :)

Gość sdfghjaaaaaaaaaa
a raczje nigdy tych uczuc nie czuł w sensie miłosci :)

Ja Ci powiem, dlaczego tak jest:). Otóż, jest tak, a nie inaczej, bo Twój facet to dupek bez zasad:). To, że ktoś ma 26 lat wcale nie musi znaczyć, że ma mniej nasrane w głowie. Niektórzy mogą mieć nasrane przez całe życie. Widać, trafił Ci się nieciekawy model. Szukaj dalej:).

Gość sdfghjaaaaaaaaaa
"Niektórzy mogą mieć nasrane przez całe życie. Widać, trafił Ci się nieciekawy model. Szukaj dalej" dokładnie :) tak samo jak twój facet teraz to robi :)

Gość sdfghjaaaaaaaaaa
nie jestes dla niego dobra partia wiec cie "spławia" gadkami o miłosci i takie tam a szuka dalej nastepnej ... kiepski model jestes ...znajfdzie nowa w której sie zakocha to cie spławi w 5 sekund

Gość pytam się //
No akurat to nie jest mój facet a ja jestem z tej drugiej strony, dlatego chce zrozumiec zachowanie takiego typa.

Gość pytam się //
Przedstawiłam że nie są małżeństwem, proszę czytaj ze zrozumieniem.

Gość sdfghjaaaaaaaaaa
""Niektórzy mogą mieć nasrane przez całe życie. Widać, trafił Ci się nieciekawy model. Szukaj dalej" dokładnie tak samo jak twój facet teraz to robi" no to ja ci juz napisałam....szuka lepszego modelu

Gość pytam się //
Pod jakim względem lepszego, skoro dalej chce byc z tamtą, którą uważa za tę jedyną.