Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezwykle zwykła dziewczyna

urządza kpine czy co ?

Polecane posty

Od rozstania zawsze mieliśmy dobre układy , byliśmy przyjaciółmi, . Teraz wszystko sie obróciło , nie wiem czy można wierzyc i ufać komuś jeśli sie rozstalismy. I oklamal mnie bo mówił że koleżanka jest koleżanka i nic więcej a x tego bo zauważyłam to ciągle przy niej i z nią i czasem ją ręką obejmie a na mnie nawet juz uwagi nie zwróci. Podczas ostatniej przypadkowej rozmowy to mi powiedział że życzy mi jak najlepiej. .... Kpina

Gość sdfghjaaaaaaaaaa
"Od rozstania zawsze mieliśmy dobre układy , byliśmy przyjaciółmi, . Teraz wszystko sie obróciło , nie wiem czy można wierzyc i ufać komuś jeśli sie rozstalismy. I oklamal mnie bo mówił że koleżanka jest koleżanka i nic więcej a x tego bo zauważyłam to ciągle przy niej i z nią i czasem ją ręką obejmie a na mnie nawet juz uwagi nie zwróci. Podczas ostatniej przypadkowej rozmowy to mi powiedział że życzy mi jak najlepiej. .... Kpina" :)

Tak wiem co śpiewa .... Trafne słowa nie twierdzę że nie. Tylko to zawsze jest tak gdy ją staram juz zapomnieć dojść do siebie , wtedy zawsze on zburzy ten spokój który sobie sama stworzyłam . Caly miesiąc ignorancji żadnego przywitania i pożegnania nawet słowa ... Kompletnie nic (pracujemy w jednej firmie ) aż tu nagle po zakupach przy sklepie on podszedł i zaczął rozmowe. Po co to tylko żeby znów zburzyć ten spokój.... Nie doszukuje sie no dla.mnie z tej mąki chleba nie będzie

Gość yeletibis
Co niektórzy to leczyć sie powinni a nie na cafe sie wypowiadac

Gość cytrynowy drink
Daj spokój z ciu.lem

Gość bbbbbbbbbbbboooooooo
""I oklamal mnie bo mówił że koleżanka jest koleżanka i nic więcej a x tego bo zauważyłam to ciągle przy niej i z nią i czasem ją ręką obejmie a na mnie nawet juz uwagi nie zwróci. " "Podczas ostatniej przypadkowej rozmowy to mi powiedział że życzy mi jak najlepiej. .... Kpina" nie...poprostu juz cie nie kocha :)

Gość bbbbbbbbbbbboooooooo
a dlaczego? "zauważyłam to ciągle przy niej i z nią i czasem ją ręką obejmie a na mnie nawet juz uwagi nie zwróci. " :) przykro mi :/

Gość jggff
Kretyn