Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagna88

nawilżacz powietrza

Polecane posty

Drogie mamusie:), moje dziecko niespełna dwuletnie, ciagle choruje od pojscia do zlobka, najgorzej jest z katarem, nosek przez krople wysuszony, ciagle czyszczenie nosa go podraznia, zamowilam na allegro nawilzacz powietrza, czy któras z Was go uzywa? czy jest róznica? lepiej sie spi, oddycha? no cokolwiek? zauwazylyscie róznice? prosze o odpowiedz:)

Gość kinia1321
ja odradzam, dziecko może nabawić się np grzyba :/ niestety te nawilżacze nie sa wcale takie fajne, przekonałam sie na własnej skórze...

Gość mama dwqójeczki
lepiej rób mu inhalacje

Gość szyba na korbę
Kiedyś w DD TVN Paweł Zawitkowski, którego zresztą uwielbiam wypowiadał się na temat nawilżaczy i powiem tak z tego co pamiętam to najlepiej unikać tych co leje się wode i wiesza na kaloryferze bo to źródło grzyba i bakrerii... lepiej wieszać mokre ręczniki... jeśli już ktoś bardzo chce nawilżacz to najlepiej taki elektryczny, ale to sa koszta... no a jeszcze lepszą sprawą podobno jest jonizator, a tu koszta są jeszcze wyższe... Moja mama pamiętam mojemu bratu wieszała mokrą ale nie kapiącą pieluszke tetrową na łóżeczku za główką, czasem lekko kapnięta jakimś amolem czy czyms takim, ale leciutko żeby znów noska za bardzo nie drażniło...

Gość jakie koszta ja mam
nawilżacz ultradzwiekowy i jonizuje powietrze, mała lepiej oddycha, nie sapie, koszt od 90 w żwyż