Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełeczka78965

Czy odzyskam swoj kolor?

Polecane posty

Gość perełeczka78965

Witam. 5 miesięcy temu rozjaśniłam swoje naturalne blond włosy. Niestety efekt był nie za ciekawy. Włosy od skóry wyszły niemalże białe, a dalej wyszedł odcień jasno żółty...jakby dziecko nasrało ;/ Teraz mam brzydkie odrosty i chce się ich pozbyć. Chciałabym pofarbować całe włosy na kolor odrostów i mieć św. spokój. Ale czy to możliwe? Mam zamiar użyć farby z joanny ' naturalny blond" . Czy jest szansa, że mi to jakoś ładnie "złapie" ? Dodaje fotkę, proszę o rady i propozycje ;) fotka > http://tinypic.com/r/r8fcb6/5

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie uzywaj farb Joanna zniszcza Ci bardzo włosy, farbuje na blond od 15 lat i moge Ci polecic farbe Loreal Casting blondy z niej wychodza super bez żółtych odcieni

Powaznie niszy Joanna? A ja kiedys kupilam farbe za 3 zl z jakiejs firmy na M w drogerii FARBA PERFEKT!!! ABSOLUTNY PERFEKT kazda marzylaby o takiej farbie. Nie smierdziala kolor trzymal sie ponad rok, wlosy pogrubialy, pachnialy, a to byla zwyczajna farba do wlosow, nie henna.

Odradzam każdą farbę którą możesz kupić w Rossmanie... Jeśli już nie chces iść dofryzjera (choć to byłoby najlepsze rozwiązanie) to zainwestuj w profesionalny balsam koloryzujący. I pamiętaj że rozjaśniane włosy zupełnie inaczej przyjmują kolor...