Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Li-monka

Jaki wózek lepszy? Używany markowy CZY nowy w tej samej cenie?

Polecane posty

Olga dzięki :) z tych co podałaś do gustu przypadły mi ze 2,ale ceny tam zaproponowane to równowartość nowego wózka(niemarkowego) a często i nawet wyższa,ja szukam wózka DO tysiąca z przesyłką.Ten bolder jest w moim typie i cena przystępna :) Pytałam bo tak jak dziewczyny pisały czy nowy czy używany trzeba pojechać,pooglądac,dotknać.Mam czas do marca,więc napewno coś się znajdzie.Ogólnie na spokojnie sobie oglądam i próbuje to wszystko ogarnąć

Gość ja mam do sprzedania wozek
Ja mam do sprzedania wozek 3 funkcyjny w bardzo dobrym stanie po 1 dziecku,firma wloska PRENATAL cena do negocjacji.

Jeżeli dba się o wózek to i używany może w bardzo dobrym stanie za niewielkie pieniądze, ja kupowałam w listopadzie nowy wózek za nie takie małe pieniądze jak na wózek 2w1 ,użytkowałam go jak do tej pory 4 mies bo kupiliśmy spacerówkę a wózek stoi mogłabym go teraz sprzedać ale jak mawia moja babcia niech stoi jeść nie woła ,może jeszcze mały będzie w nim jeździć .Wyżej ktoś napisał że jak by miał płacić za napis to wolałby kupić nowy ,z tym że przeważnie wózki z "Napisem " to porządne wózki i nie jedno dziecko w nich pojeździ ,nie dalej jak 3 mies temu moja kuzynka kupiła od dziewczyny z tej samej dzielnicy wózek bebecar piękny za 800z z wszystkimi dodatkami ł a cena tego modelu w sklepie około 3 tyś ,tamta sprzedała bo nie ma gdzie trzymać chciała szybko się pozbyć wózka a zdawała sobie sprawę że jak wyleci z zabójczą ceną to nikt nie kupi .Jest tak że jeżeli kupisz firmowy wózek zadbany w dobrym stanie to sprzedasz go potem , byle jaki wózek może nie dotrwać do drugiego dziecka. Jeżeli masz czas i komisy w mieście to się przejdź ,będziesz mogła dobrze oglądnąć wózek .

Tu jest stronka do niego http://www.prenatal.it/shop/Passeggio-Sistemi -modulari/Prenatal-So-Family-Reverso-Pr%C3%A9natal-Marrone-A zzurro-000000000000391324.htm?startValue=&rangeValue Cena do uzgodnienia:)

Droga fiona222:) Jeżeli szukasz czegoś w necie,to najpierw sprawdź w sklepie jak tali wózek wygląda na żywo i jak się nim jeździ,to jest podstawa.Pozdrawiam:)

Gość mamciuchna
Przede wszystkim wózek powinien być funkcjonalny dla osoby, która będzie go używać. Ja np. zwracam uwagę na to, żeby był lekki, nie zajmował duzo miejsca po złożeniu, miał wygodną torbę i duży, wygodny łatwodostepny kosz na zakupy. Ważne jest również to, czy łatwo się pierze. Lubię wózki wielofunkcyjne, gdy mi dziecko zaśnie w samochodzie, to tylko przepinam fotelik i mogę dziecko zabrać na zakupy czy spacer. Wózek jako spacerówka musi też mieć sporo miesca dla dziecka, żeby wygodnie mu się siedziało na długich spacerach, żeby dziecko miało podpórkę na nóżki. To dla mnie jest ważne, a nie firma.

Gość RAPTOR ODRADZAM
mam go, przyjechał przesiąknniety smrodem papierosów!!!!!!!!!!!!

Gość lalakaka
Ja sprowadzilam sobie takie cudo http://www.camspa.it/#/it/prodotti/cat=002/prod=971 Przyszedl kurierem w piątek i muszę powiedzieć że jest zajebiaszczy, nie wiem jak będzie z użytkowaniem, bo dopiero za miesiąc będę miala mój maly "wklad" do wózka, ale stelaż tapicerka i wszystko są po prostu niesamowite :)

Gość niuniek12345
ja bym wolała kupić używany markowy. te wózki, które wklejałyście nowe z niższej półki wyglądają kiepsko, widuje też takie na ulicy i od razu widać, że nie są najlepszej jakości. Czasami można trafić na fajną okazję używanego markowego wózka w korzystej cenie i w dobrym stanie

Gość wredna małpa27
ja postawiłam na używany.kupiliśmy rocznego casualplay s4 cały zestaw w idealnym stanie za 1200zł nowy taki zestaw 2800zł.moim zdaniem było warto.bo syn jeździł w nim 2 lata

Gość mam stały nick normalnie
RAPTORA ODRADZAM - tak, zapewne twój wozek jest uzależniony od cygarów, poslij go na odwyk:P

Gość STRASZNEEEEEEEEEEEEEEEE
Rozumiem, że wózek zależy od zasobności portfela. Zywkle i tak się kończy tym, że gdy tylko wyjdziemy z gondoli i trochę pojeździmy w spacerówce to dochodzimy do decyzji trzeba kupić lekką parasolkę. Wniosek jest taki, że bezsensem było kupować wielofunkcyjny. Ale ja nie o tym. Wózek kwestia kasy i gustu. Ale drogie mamy czy wy widzicie, te foteliki przy tych wózkach???????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy któraś przeczytała, że spełniają one tylko normę i nic więcej. Wsadzając dziecko w taki fotel ryzykujem życiem naszej ukochanej istotki. Jeśli będzie wypadek nie ma szans by takie coś ochroniło nasze dziecko. Nie kupiłabym nigdy takiego fotela!!!! Wolałabym oddać ostatni grosz by kupić używany ale po testach ADAC lub nowy. Fotel jeśli jeździmy autem to podstawa. Proszę nie ryzukujcie kupując takie badziewie.

Gość moim zdaniem .........
owszem widziałam fotelik zanim kupiłam i przeczytałam wszystko co mi się nasunęło na temat fotelików. Kupowanie używanego fotelika to dopiero bzdura. Jaką mamy pewność że dany fotelik nie brał udziału w jakiejkolwiek kolizji? Przecież żaden sprzedający nie przyzna się do tego. (Jeśli już rozważać zakup używanego fotelika to jedynie ze sprawdzonego źródła) Poza tym jak pokazuje życie tak naprawdę największym problemem jest prawidłowe zamontowanie fotelika, a nie jego marka. Testy fotelików przeprowadzane są przy takich prędkościach z jakimi w zasadzie nikt się nie porusza. Przy kolizjach z małymi prędkościami każdy fotelik będzie bezpieczny dla malucha ... przy wypadkach ... no cóż ...żadna firma nie da gwarancji bezpieczeństwa.

Dla mnie to nie bylo bez sensu kupienie wozka wielofunkcyjnego,wszystko sie przydalo.Ale jak dla Ciebie bylo bez sensem to nie wiem po co go kupowalas.Dla mnie wszystko bylo przydatne i wszystko uzywalam.Uzywalam gondoli w aucie,fotelika w aucie,bardzo przydatna rzecz.Fotelik byl nakladany na wozek.Fotelik to podstawa do auta.A moj wozek nie byl badziewiem chyba ze Twoj!!

Gość kafeteryjnamamuskaa-
Preferuję jednak nowy z gwarancją, po różnych przejściach z wózkami moich koleżanek nie zaryzykowałabym używanego. Zamiast mego drogich wózków wystarczy dobrze poszukać i na pewno coś znajdziemy dla siebie w odpowiadającej nam cenie. Ja doszperałam się w http://www.mapetszop.pl/ bardzo dobrych wózków w przystępnych cenach.

Gość gość
Ja zdecydowanie wolałam nowy polskiej firmy. Moim skromnym zdaniem jest lepszy od zagranicznych. Postawiłam na wielofunkcyjny 3w1 Anex Sport. Duza gondola i naprawde wygodna i fajna spacerowka. Duzy kosz na zakupy i pakowna torba. Dobre materiały. Materac w gondoli kokosowy obszyty miękką bawełna. Super wózek.