Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleczkakkkk

w grudniu zeszlego roku kupilam buty, ktore w marcu br. sie porozklejaly..

Polecane posty

Gość uleczkakkkk

niestety z glupoty nie zanioslam ich do reklamacji odrazu, tylko odlozylam w kat i zmienilam je na wiosenne. w czwartek wyjelam je z ciekawosci w jakim sa stanie, bo gdyby rozklejenie nie bylo takie duze to skleilabym je sama. niestety rozkleily sie na szwie i gdybym w nich pochodzila to czulabym sie jak w klapkach. stwierdzilam, ze zaniose je do reklamacji, bo szkoda bylo mi kasy na szewca, a sklep moze to jako tako naprawi za darmo (w koncu sa 2 lata gwarancji). ekspedientka zaczela wywiad czy byla uzywana lyzka, czy byly pastowane, kiedy zostala zauwazona ta wada, nie wiem czy dobrze zrobilam, bo powiedzialam ze w marcu. ktos mi powiedzial, ze popelnilam blad mowiac o tym. a wy jak myslicie mam jakies szanse przynajmniej, ze naprawia mi je? wydaje mi sie, ze nie popelnilam bledu mowiac o tym, bo te buty to buty zimowe, a jasne jest to ze wiosna i latem sie w nich nie chodzi.

Gość uleczkakkkk
up

Ekspedientka nie powinna robić takiego wywiadu, tylko od razu wysłać do producenta i on ma zdecydować czy przyjmie reklamację

Gość uleczkakkkk
ale u nich tak podobno sie robi, zobaczymy najwyzej sie odwolam, bo sprzedaja szajs wiec za ten szajs powinni byc odpowiedzialni

To powiedz, że poprosisz o kontakt do producenta i sama zadzwonisz (ekspedientka przestraszy się przynajmniej) ;)