Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia1819

ciąglę widzę 7!!!!!!!pomocy co to znaczy?

Polecane posty

Gość gość
Ja widze ciagle 69

Gość barbarela
zagraj w tottolotka, liczba 7 to szczescie w grze. powodzenia i duzo szczescia Ci zycze

Gość gość
ciekawe ,podnosze

Gość gość
widze 7 ; 07 itd 7 jest w moim zyciu- i to prawda pokazuje sie ona gdy zaczynamy myslec(masz chwile refleksjii , chcesz cos zmienic) , gdy cos sie zle dzieje- jest to znak od aniolow - ze sa przy tobie i nie masz sie co bac, :) ze idziesz w dobrym kierunku nawet gdy jest zle,co 7 lat zmienia sie tez charakter i zycie- a proba zwiazku moze sie zakonczyc w 7 roku lub odrodzic na nowo, buziooooole

Gość MCH27
Ludzie jeżeli widzicie znaki liczbowe typu 1111,2222 ,2121, 2112,1221,111,222,333, itp sięgnijcie po NOWY TESTAMENT i przeczytajcie, ponieważ ktoś puka do waszej świadomości NIE LEKCEWAŻCIE TEGO czytajcie Nowy Testament i nawiążcie więź z Bogiem przez Chrystusa

Gość gość
ja mam to samo. starałem sobie to jakos wytlumaczyc i podchodzilem do sprawy nawet od strony matematycznego prawdopodobienstwa mozliwosci napotkania tych 777. nie ma takiego mozliwosci zeby pojawialy sie tak czesto. narzeczona nie chce tego sluchac znajomi i rodzina byli nawet swiadkami podczas gdy spedzali ze mna czas oczywiście kazdy mowi ze to zbieg okolicznosci. tylko ze to dzieje sie dzien w dzien juz nie zwracam na to uwagi albo podchodze do sprawy z przesmiewczym humorem "znow te siodemki" hahaha czeu mnie to nie dziwi.