Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy??

Czy ktoś to zinterpretuje, kto jest winny sytuacji?

Polecane posty

Gość Czy??

Rozmowa na gg dwóch starych kolegów podczas której pojawił się między nimi konflikt. Jeden pracuje za granicą drugi ma rodzinę. (rozmowy za zwyczaj były prowadzone raz na jakiś długi czas i o wszystkim i niczym). Co może być przyczyną konfliktu? Kto tu jest agresorem A czy B ? Może ktoś ma jakąś ciekawą interpretację:) ..a ty woglw tu zaglądasz? ..b czasami przez przypadek babiniczu i akurat ma to miejsce teraz ..a sam jesteś przypadek.mama ci ie mówiła?:) ..b lejcu stary a podpierdolił byś samolot?]:-> ..a już dawno to zrobiłem;) ..b co? wyhabaniłeś się:D ..a a tobie co?co to znaczy wyhabaniłeś się?ja się wyhabanie a ty zawsze będziesz prosił żonę żeby dała ci na piwo:) i płaciła za tel.trzym się kolo ..b Wyhabanić się to znaczy wykasztanić A ty dalej masz manie na punkcie pieniędzy no i co pojechałes mnie że niby biedakiem jestem. Czasami lepiej jednak popierdolić o dupie ..a niejesteś biedakiem tylko niedorajdą:)na utrzymaniu kobiety.to nie facet.wiem też,że jakbyś tylko chciał miałbyś więcej.miałbyś co chcesz.tylko że masz w dupie i jest ci tak wygodniej.ja manie pieniędzy?zobaczymy jak wszystko pójdzie w góre co zrobisz;)luz kolo.niema co się lizać po fiutach.wszystko nie jest takim,jakby się wydawało,że prostrzym ..b Debilem jesteś i .. ch..d.. kolego a żona moja powiedziała że masz narąbane w głowie. Szkoda że tak płytko myślisz ale cię nawet nie atakowałem Życzę ci powodzenia. Zajmij się sobą inie zamierzam utrzymywać z tobą jakich kolwiek kontaktów. Narazie

Gość Czy??
No koledzy ale ich drogi dawno się rozeszły może coś więcej na temat tej rozmowy?

tez uważam że kretyni pewnie elektorat PO :D albo RPP kto zawinił? cięzko zinterpretować nie będąc członkiem ich społeczności o podobnym statusie społeczno kulturowym :D

Gość lolek;;;p
A który głupszy?

Gość denatura
ten z a to idiota maksymalny