Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantera26

zakazane uczucie

Polecane posty

Gość pantera26
rozwódka-nie jest regółą że w zyciu faceta najważniejsza jest żona,a kochanka to tylko przygoda,znam takie przypadki,ze jest inaczej,i nie chcę się tym zakrywać ,ani brac tego za argumet,ale w zyciu bywa różnie......no sory

Gość rozumiem Cie mam 30lat
i do niedawna myslalam, ze moge wszystko kontrolowac Jednak .... mylialm sie, od kilku lat utrzymuje internetowy kontakt ze znajomym Ostatnio spotkalismy sie w sprawach biznesowych. i walnelo mnie :) Nie chce milosci, stalego zwiazku itd to mam :) po prostu on mnie taaaaak kreci, ze ... ufff chyba jego wiek odgrywa tu role jest starszy o 12 lat pewny siebie Taki samiec alfa i nie wiem czy ryzykowac i utrzymywac kontakt czy go kusic czy czekac na jego ruch

Gość mała smutna zdołowana
Ile on już jest żonaty?

cos mi sie wydaje, że pantera z ciebie młoda głupia cipka, facet ci pewnie drzwi otworzył i powiedział dzień dobry, a tobie juz majtki spadają... i juz wiesz, że z żoną nie jest szczęśliwy... ciekawe co jeszcze wiesz? żebyś zaraz nie dostała zakazu zbliżania sie do tej rodziny :D Pamiętaj, ze faceci sa próżni i lubią jak panienki za nimi latają, czasem je podkręcają, czasem rzuca aluzję, a potem kolegom w pracy opowiadają że laska za nimi lata ("ona ma obsesję"). To ich miło podłechce, ale związku z tego nie będzie.

Gość IMO13859
Już wiem dlaczego jesteś rozwódką! :P

Gość pantera26
rozwódka czyżby cię mąż zostawił dla innej,co się tak strasznie rzucasz,pewnie niezła hetera z ciebie była,że ci facet kopnął w d.....ę,i teraz wielce oburzona moim postem próbujesz mnie zdołować,

Gość pantera26
rozwódka jakbyś czytac umiała to dowiedziała byś sie z moich postów że ja sie bronię przed tym uczuciem,tylko nie wiem jak co mam robić,ale widać rozwódka czytać nie umie bo wali jakieś teksty z kosmosu....

Gość pantera26
hejka ROZUMIEM CIE MAM 30 LAT .... nie wiem co ci poradzić bo sama nie wiem co w swojej sprawie mam zrobić,łatwo sie powie idz za głosem serca,ale trudniej to w czyn obrócić.....może poczekaj sprawa na pewno nabierze kształtów ...pozdro

powtarzając swą nudna hiistorię koleeeeeeeeejny raz, nie głupia cipo, mąż mnie nie zostawił, tym bardziej kopną w dupę, faceci sie nie rozwodzą, nigdy mnie nie zdradził i nadal jest sam i chce wrócić. gardzi młodymi idiotkami, które myslą, ze zawojują świat i faceta. Chciałam cie uchronić, bo kochanką też byłam. znam te historie z każdej strony, ale ty tylko swoje racje widzisz, trudno - to tobie będzie przykro w kazde święta, gdy on będzie z rodziną. Organizuj sobie koleżankę na sylwestra i obetrzyj jad, bo sobie brodę poparzysz :D

Gość tak ja to widzę....
Skąd tyle wiesz o ich małżeństwie? Jesteś pewna, że to tylko z wpadki? To trochę zmienia postać rzeczy, tzn. ja jestem przeciwna małżeństwom z wpadki, ale.... on podjął taką decyzję. Ożenił się. Przysięgał jej. A teraz? Możesz się bronić, ale jeżeli jest z nią tylko ze względu na dziecko, to uczucie może wygrać. Jedyne, co Ci można doradzić, to: nie zostań kochanką. Jeżeli on będzie próbował czegoś więcej, nie pozwól, dopóki się nie rozwiedzie. Może wtedy z nim porozmawiaj, powiedz, że nie chcesz być tą drugą. To jest trudne, ale ja bym nie oceniała go tak negatywnie... Znam faceta, który bierze ślub z wpadki i czuję, że to się źle skończy, ale niestety, nie mam na to wpływu.

Gość pantera26
dobra rozwodka Tobie już podziękujemy dzięki za dobre rady,papapa

Gość pantera26
tak ja to widzę- no właśnie o to mi chodzi wiem to na 100%ze to przez wpadkę był ślub,wiesz jak to potem jest,kochanką nie chcę być,.....

Gość rozumiem Cie mam 30lat
patera nie traktuj tego faceta jako faceta do zwiazku To moze byc zabawa odskocznia troche emocji i dreszczyku Ale nie nastawiaj sie na zwiazek z nim, bo bedziesz plakac Lepiej do zwiazku poszukaj kogos wolnego, a tego zostaw sobie do zabawy Okropnie to brzmi wiem, jeszcze pol roku temu by mi taka mysl do glowy nie przyszla, ale zycie weryfikuje poglady

Gość mała smutna zdołowana
A on Ci jasno dał do zrozumienia, że jest Tobą zainteresowany??

Gość autorkooooo
Ty głupia ci..po! Napisałaś w pierwszym poście prośbe o radę, jak pozbyc sie tego uczucia, toż każdy ci tłumaczy jak. TWÓJ PROBLEM polega na czymś innym. Ty po prostu nie chcesz się tego pozbyc. Żonkoś zatrzepotał koło ciebie, powiedział kilkia miłych słów a tyś samotna, potrzebująca zainteresowania drugiej osoby to na to poleciałaś. Uwierz mi, więcej na takim UKŁADZIE zyska on nie ty. On szuka odskoczni od codzienności, przygody którą dla niego jesteś. Ty szukasz uczucia. I nie mów że nikt cie tu nie rozumie. Ja byłam w takim układzie dlatego chce cie przed tym przestrzec póki jeszcze nie jest za późno. Pamiętaj że ty będziesz przegraną, zostaniesz ze złamanym sercem, a on kiedy sobie ulży obróci się i wróci do żony! Ilu jest młodych, fajnych sympatycznych chłopaków? Rusz się trochę znajdz jakąs pasje i cel w życiu. Nie koniecznie to musi byc żonaty mężczyzna. Chyba że chcesz spieprzyc sobie życie już na starcie.

Gość smyczek12
ja mam taka dyiwna sztuacje, 8 lat t emu poynalam pryzsylego meya siosrtry mojego meya ) jestem meyatka od 14 la tzlko na siebie spojryelismz jakis dyiwne ocyucie nas ogarnelo, ja pocyulam dresycy jak on uscisna l mi dlon. potem bzlz jakise tekstz jakies spojryenia, nibz nic ale cyulam ye cos sie dyieje... udawalamy e on jest mi obojeztnz i nie ywracalam na niego uwagi, a w nocz maryzlam i plakalam..... od 6miesiecz ye soba roymawiamz, jakos pryzpadkiem yadywonil do mnie i yacelismz gadac, opowiadal ye nie uklada mu sie y yona jak naleyz itp, od pol roku yzje nim, maryeniami, sa wzynania piekne wzynania. do nicyego miedyz nami nie dosylo, nie bzlo nawet pryztulania cyz calaowani, ciagle sie pryed tzm bronimz, ale to jest tak silne ye masakra jakas.. ostatnio twardo mu powiedyialam ye to nie ma sensu, ye musimz to yakoncyzc na takim etapie jak jest, pryzynal mi racje, po cyztm dywonil 8 trayz i ya 9 juy odebralam,,,, powiedyial mi ye nie wzobraya sobie yzcia beye mnie i ye woli mie miec juy jako pryzjaciolke y ktora roymawia niy nie miec mnie wcaleŁ) nie wiem jak mam postapic, on jest dla mnie strasynie waynz i marye o nim ciagle, ale nie moge poywolic skryzwdyic tzlu ludyi a pryede wsyzstkim nasyzch dyieci. y tzm ye ja go kocham, tak bardyo moycnoo!!!!

Och, och - te piękne, niebieskie oczęta... Och, och... Takie roześmiane... Och, och! Zrób sobie baranka :)

Gość centymetry23
Po co jej piszecie rady jak sie pozbyć uczucia jak ona i tak rozłoży przed gościem nóżki tylko dlatego że się do niej miło uśmiecha.Ona tego chce,chce byc posmiewiskiem dla ludzi,chce żeby wytykano ja paluchami ze jest kochanką.

Gość tak ja to widzę....
Widzisz już, jak Cię ludzie potraktują.... ale masz jeszcze wybór. Ja np. mam znajomych, gdzie facet ma dziecko z pierwszego małżeństwa, ale to w obecnym jest szczęśliwy, tylko... on na razie tkwi w tym małżeństwie. Nie zostań kochanką, bo jako kochanka nie będziesz szczęśliwa, nie będziesz go miała w pełni dla siebie. Jeżeli będzie mu naprawdę zależało, to się rozwiedzie. Ale to on musiałby się postarać, on musiałby Cię zdobyć. Lepiej by było, gdybyś właśnie zajęła się czymś innym. Praca pracą, ale potem możesz znaleźć jakieś hobby, nowych znajomych, przyjaciół. Może jednak lepiej poznać kogoś wolnego? Pamiętaj, że to dziecko będzie ich zawsze łączyć. A może wyjedź na wakacje? Przez jakiś czas nie będziesz go widywać, a może tam kogoś spotkasz?

Gość smyczek12
a ja co mam poczac? co zrobic, jak dalej tak zyc:( nie umiem pogubilam sie i nie mam chceci dalej zyc:(

Gość miraculum............
facet po prostu potrzebuje chwilowej odmiany,zauroczyl sie I tyle Nie kocha cie i zony nie zostawi O czym sie sama wkrotce przekonasz...