Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepojęte co mnie spotykaa

Dlaczego oni tak postępują?

Polecane posty

Gość niepojęte co mnie spotykaa

Jestem w lekkim szoku. Nigdy nie miałam szczęscia w miłości, nawet dłuższego związku pomimo że jestem ładna itd. Ale nie o to chodzi. Trafiam non stop na jakiś dupków. Ostatnio poznałam pewnego chłopaka poprzez kontakty w pracy. On wziął numer telefonu. Zaczął pierwszy pisac do mnie, zabiegac itd. Pisaliśmy z dwa tygodnie, zaczął pisac z buziaczkami, zawsze mi wysłał eska na dobranoc itd. Ja oczywiście sceptycznie podeszłam do tego wszystkiego, mając na uwadze co mnie spotykało. Ale jakoś tak zaczęłam się przekonywac, wymieniliśmy się profilami na fb, nic tam podejrzanego nie miał. Zaproponował mi spotkanie, w tamtym tygodniu które musiał przełożyc. Więc zaproponował ten weekend, wczoraj w ostatniej chwili je odwołał, gdyż musiał gdzieś jechac. Więc przełożył na dziś, kiedy jestem na wyjściu dostaje smsa że on nie zdąży wrócic. Zapytał się czy jestem zła, odpisałam że nie i rozumiem. Za jakiś czas dostaję smsa następującej treści, przeprasza że dzis też odwołał, że nie zdązył wrócic, i że bardzo chciałby się ze mną spotkac, ale nigdy do tego spotkania nie dojdzie. Jestem w szoku. Wysłałam mu smsa że nie rozumiem i żeby mi wytłumaczył ale cisza. Skoro miał dziewczynę dlaczego tak się zachowywał? Dlaczego mnie oszukiwał. Jestem załamana bo to nie pierwszy raz mi się tak zdaża. Kiedyś facet mi powiedział że spotkał sie ze mna ( do niczego nie doszło) bo chciał zrobic na złosc swojej lasce z która się pokłócił. Do tego non stop jacyś żonkosie składają mi niemoralne propozycje. Mam tego wszystkiego dosc, dlaczego mnie to spotyka? Nie ubieram się wyzywająco, nie mam mocnego charakteru, jestem raczej cicha i skromna. Nie wierzę już że można poznac kogoś normalnego, nie po tym wszystkim

Gość sennik Bantu mówi -
Chłop Bantu by tak nie zrobił (zeby do niczego nie doszło!!) HOWGH-BURA_BURA

Gość bbbbbbbbbbbboooooooo
bo miał cie za głupia :) najwidoczniej szukał madrzejszej :)

Gość sennik Bantu mówi -
Chłop Bantu jak porucha to i głupiej posłucha.... HOWGH-BURA_BURA

Gość czarna xx
nie mysl i nie rozpaczaj tylko baw sie zyciem a milosc sama sie znajdzie i ciesz sie ze jestes atrakcyjna i zacznij umiec ten atut WYKORZYSTYWAC MADRZE ;- ) (nie wszyscy maja takie szczescie ) pozdrawiam

takk zajmij sie prostytucja :)

wiedziałam :)