Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość till we die

Przyznajcie , że w wieku 30 lat to już za późno na pierwszą randkę etc.

Polecane posty

"Zainteresowana kobieta ,a niektórymi kobiety się nie interesują . Tadam oto tajemnica wiary. " Większość tumanoidów na tym forum nigdy tego nie pojmie.

Chyba to nie o wiek chodzi, ale jak przez 30 lat "chłop" się nie zorientował co z nim nie tak, to raczej nic nie zmieni.

Gość trente
co za prawiczkofobia panuje na tym forum , czy to sa jakies potwory , dziwolagi , zboczency ? nie sa , powiem wiecej prawdopodobnie wielu z tak zwanych 30 letnich prawiczkow to ostatni prawdziwi porzadni faceci z zasadami w tym chorym swiecie , ktorzy przez swoja wrazliwosc i sposob postrzegania swiata ponad sprawy seksualne stawiaja przedewszystkim wartosci zyciowe , ale po co ja to pisze , zyjemy w swiecie wyzwolonych karierowiczek i nimfomanek ktore nigdy tego nie pojma

Gość jjjestem kobietą
to nie musi być za późno na pierwszą randkę... każdy odpowiada za swoje życie. Ja miałam pierwszą randkę w wieku prawie 21 lat, seks też był bardzo późno bo przed 30stką.. moje życie odbiegało od tej "normy" życiowej ktorą mają teraz moi rówieśnicy... TEraz mam 29 lat i dopiero teraz otwieram się na ludzi, wygladam młodo jak na swój wiek,.. kiedyś byłam bardzo nieśmiała, typ osobowości "prawie" unikający dlatego że miałam pewien problem zdrowotny-który izolował mnie od ludzi, dopiero po wyleczeniu czuję że żyję i wychodze na prostą... Co do seksu zrobiłam to bo byłam ciekawa jak to jest i miałam na to ochote - takie coś przychodzi samoistnie :) Pozdrawiam wszystkich "przegrańców" - tak naprawdę nie jesteście żadnymi przegrańcami tylko późno się otwieracie przed ludźmi - jesteście wyjątkowi:) baaaaaaaaaaaardzo wyjątkowi, wartościowi i wrażliwi ludzie :):):)

Gość no zorientowal
wystarczy mu 50 tys na zmiane wygladu to bedzie pozadany :D

Gość to prawda ze darker jst ze wsi
?

"powiem wiecej prawdopodobnie wielu z tak zwanych 30 letnich prawiczkow to ostatni prawdziwi porzadni faceci z zasadami w tym chorym swiecie , ktorzy przez swoja wrazliwosc i sposob postrzegania swiata ponad sprawy seksualne stawiaja przedewszystkim wartosci zyciowe" jezu, chyba se to wydrukuje :D ale prawda czy nie i tak nie zmienia to faktu że w wieku 30 lat już jest za późno na pierwszą randkę.

"Co do seksu zrobiłam to bo byłam ciekawa jak to jest i miałam na to ochote - takie coś przychodzi samoistnie" Jak się jest kobietą do tego wyglądającą młodo i ładnie to przychodzi samo. :D

"ale jak przez 30 lat "chłop" się nie zorientował co z nim nie tak, to raczej nic nie zmieni. " Zorientował się dużo wcześniej tylko wiedza o tym, że laski na ciebie nie lecą nie prowadzi do oświecenia. Jak ci padnie komp i przyjdzie mechanik to wyobraź siobie, że popatrzy, coś tam pomruczy pod nosem i stwierdzi, że padła płyta główna i.. sobie pójdzie. Proszę bardzo: WIESZ co jest nie tak. Ale komp dalej nie działa :D

Gość wesoly tomekkk
"30 letnich prawiczkow to ostatni prawdziwi porzadni faceci z zasadami w tym chorym swiecie" Bo nigdy nie byli z laska ohh czuje sie wyjatkowy i zajebisty :classic_cool:

Gość jjjestem kobietą
aaa i jakby nie było: jestem atrakcyjną kobietą!! tylko po prostu na samym starcie mojego życia miałam pecha !!

"seks też był bardzo późno bo przed 30stką.. moje życie odbiegało od tej "normy" życiowej ktorą mają teraz moi rówieśnicy... TEraz mam 29 lat" czyli dzisiaj przed południem?

Prawdopodobnie kupiłabym nową płytę główną - jak coś jest nie tak wypada to poprawić. ;)

"czy to sa jakies potwory , dziwolagi , zboczency ?" Tak. Każdy bez wyjątku. "to ostatni prawdziwi porzadni faceci z zasadami w tym chorym swiecie" Jakimi zasadami? Mam takie same jak inni faceci tylko laski na mnie nie lecą. Co ty pieprzysz? "ktorzy przez swoja wrazliwosc i sposob postrzegania swiata ponad sprawy seksualne stawiaja przedewszystkim wartosci zyciowe " A co to są wartości życiowe? Pierdolisz bez sensu.

Gość wesoly tomekkk
"A jaka jest cena za zmianę charakteru?" Pewnie nie dostaniesz dotacji z UE :classic_cool:

Gość darker jest z ostrody
.

Gość jjjestem kobietą
Offerma to było w tym roku na urlopie w sierpniu:)

Gość niema lekko niestety
co za prawiczkofobia panuje na tym forum , czy to sa jakies potwory , dziwolagi , zboczency " oczywiście że nie są po prostu nieatrakcyjni dla kobiet Na tej samej zasadzie jak gruba pryszczata zaniedbana marudna kobieta jest nieatrakcyjna dla faceta. Może być przemiła mądra cudowna opiekuńcza mieć wszystkie inne cechy ,ale żaden jej nie tknie.

"czyli dzisiaj przed południem?" Może właśnie jest w trakcie. "Prawdopodobnie kupiłabym nową płytę główną - jak coś jest nie tak wypada to poprawić." A to jeszcze wiedz jaki model z odpowiednim socket na procka i zamontuj ją sobie też sama. Miłego porażenia prądem

"darker jest z ostrody" To jakieś chujowe miasto jest bo nawet mi się wyguglac nie chce gdzie ono lezy.

Gość do ginorossi
niektorzy w okresie nastoletnim sa za brzydcy zeby randkowac

"A co to są wartości życiowe? Pie**olisz bez sensu." "wartości życiowe" to jak sądzę wg autorki coś takiego co sprawia że laska "woli zebyś był jej przyjacielem niż kochankiem", jak to powiedział woody allen.

Wiesz, ty też możesz oddać się w ręce dobrego chirurga plastycznego i iść na terapię mającą poprawić twój przesączony jadem charakter :P = chociaż myślę, że obyłoby się bez chirurga.

Gość jjjestem kobietą
Żebyś Darker nie udławił się swoim jadem... jesteś na najlepszej drodze żeby siebie samego skasować

Gość prye..
// czy to sa jakies potwory , dziwolagi , zboczency ? nie sa , powiem wiecej prawdopodobnie wielu z tak zwanych 30 letnich prawiczkow to ostatni prawdziwi porzadni faceci z zasadami w tym chorym swiecie , ktorzy przez swoja wrazliwosc i sposob postrzegania swiata ponad sprawy seksualne stawiaja przedewszystkim wartosci zyciowe // hahaha nie rozsmieszaj mnie kobieto :D facet który w wieku 30 lat jest prawiczkiem to nie jest żaden wartosciowy mezczyzna z zasadami tylko zwykła ciota, która przez całe swoje zycie nie potrafiła poderwac zadnej kobiety a do tego musi byc wyjątkowo chujowym zarówno fizycznie jak i psychicznie skoro jest prawiczkiem w tak dojrzałym wieku... co ty kurwa myslisz, ze prawiczkiem sie jest z wyboru? kurwa dziewczyno, kazdy facet JAKBY TYLKO MOGL to by rznal co chwila kobiety.. bo o to nam chodzi zawsze, tylko ze sex mają nieliczni z facetów - reszta to cioty

Gość selahsue
jestem kobieta- i jak? fajny był ten pierwszy raz? zakonczyło sie tylko na nim czy juz regularnie sie spotykacie w wiadomym celu?

"Wiesz, ty też możesz oddać się w ręce dobrego chirurga plastycznego i iść na terapię mającą poprawić twój przesączony jadem charakter = chociaż myślę, że obyłoby się bez chirurga. " Paskudny nie jestem więc chirurg na mnie nie zarobi. Niech poświęci czas na jakąś co wierzy, że nie ma powodzenia przez rozmiar cycków. Terapia też nie ma sensu bo znałem ludzi którzy po ponad roku jej trwania rzucili ją w diabły - brak efektów a kasę bulili.