Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość till we die

Przyznajcie , że w wieku 30 lat to już za późno na pierwszą randkę etc.

Polecane posty

Gość trente
mozesz to sobie nawet wytatulowac na czole , ale wsumie po co , reszte zycia spedzone na kafeteri pozbawi cie wzroku drogi offermo

"tylko zwykła ciota, która przez całe swoje zycie nie potrafiła poderwac zadnej kobiety" Akurat nie trzeba być ciota aby nie móc poderwać kobiety. To by było za proste.

Tego można się nauczyć samemu, jak najpierw poradzisz sobie ze swoimi problemami - zazwyczaj jak masz problem z interakcją z ludźmi, to nie dlatego, że ludzie są "be"

"Terapeuta nauczy obcowania z kobietami?" Tak jak seksuolog pozbawi dziewictwa :D

"Tego można się nauczyć samemu, jak najpierw poradzisz sobie ze swoimi problemami - zazwyczaj jak masz problem z interakcją z ludźmi, to nie dlatego, że ludzie są "be"" No jak nie masz innych rzeczy na głowie tylko uczyć się tego jaki kabel do czego w komputerze to proszę bardzo. To nie to samo co go włączyć i wyłączyć.

" mozesz to sobie nawet wytatulowac na czole , ale wsumie po co , reszte zycia spedzone na kafeteri pozbawi cie wzroku drogi offermo" ale będę miał czarno na białym jaki jestem zajebisty i tylko kobiety mnie nie doceniają bo to suki są :D

"zazwyczaj jak masz problem z interakcją z ludźmi, to nie dlatego, że ludzie są "be"" A kto tu twierdzi, że ludzie są bee? My dobrze wiemy, ze problem jest w nas. 🖐️

"już ciota ma większe szanse niż gbur" Ciotę zapominasz od razu - gbura zapamiętujesz.

Gość to nie wyglad u niego
darker odstrasza kobiety swoim chamstwem i gburowatoscia

Gość Ewwwwwka
"powiem wiecej prawdopodobnie wielu z tak zwanych 30 letnich prawiczkow to ostatni prawdziwi porzadni faceci z zasadami w tym chorym swiecie , ktorzy przez swoja wrazliwosc i sposob postrzegania swiata ponad sprawy seksualne stawiaja przedewszystkim wartosci zyciowe" Nie wiem jak dla was, ale dla mnie wyznacznikiem bycia prawdziwym facetem z zasadami jest szacunek, wierność i lojalność wobec swojej kobiety. A nie to ze z nikim nigdy nie byli A wartosciowi ale niesmiali mezczyzni szybko są wyłapani przez koneserki. Widzę to po takich osobnikach wsrod moich braci, kuzynow, przyjaciół. Ci mili, sympatyczni, bez odrzucających cech charakteru ale zbyt niesmiali zeby zaprosic kobiete na kawe, najpozniej na studiach zostali ostatecznie zarezerwowani:) To ze ktos cierpi na roznego rodzaju zaburzenia społeczne, to bardzo przykre ale nie czyni go to wcale kims bardziej wartosciowym nad reszte spoleczenstwa

"darker odstrasza kobiety swoim chamstwem i gburowatoscia " Dziwne bo zawsze z takimi właśnie przegrywałem. Bynajmniej nie z grzecznymi chłopczykami.

"Ci mili, sympatyczni, bez odrzucających cech charakteru ale zbyt niesmiali zeby zaprosic kobiete na kawe, najpozniej na studiach zostali ostatecznie zarezerwowani" Ja już właściwie po studiach :D

Gość trente
wszyscy jestescie slabi , wystarczylo by wam odciac internet i niedawno obchodzone swieta w przyszlym roku bylo by waszym , zalosni napinacze internetowi i pseudo znawcy zycia :-)

Gość psycholog ulicy.
Posłuchajcie mnie bo widzę, że pierdolicie trzy po trzy... psychika ma to do siebie, że jeśli jej nie ukształtujemy do pewnego czasu to później już jest za późno facet, który przez całe życie bał się bić, zawsze tego unikał a jak ktoś na niego spojrzał to od razu miał kupę w majtkach nie zmieni tego nagle w sobie po przekroczeniu dajmy na to 30 roku życia... tak samo jest w relacjach z kobietami, jeśli do tej 30stki, nigdy nie uprawiał sexu, nigdy nie miał kobiety, nigdy nie poderwał żadnej ani nawet się nie całował- to praktycznie nie ma szans na zmianę. zwłaszcza, że kobiety od facetów w takim wieku oczekują już doświadczenia zarówno sexualnego jak i życiowego, a co taki facet miał za życie? spędzając pewnie każdy wieczór samotnie w domu przed komputerem.. w oczach kobiet taki gość to po prostu nieudacznik-ktoś z kim nigdy nie chciały by się związać, koniec kropka.

Widzisz Darker, jest różnica między balansowaniem na granicy sarkazmu i chamstwa, a wbiciem się głową w podłoże po stronie tego drugiego.

Gość dswwdf
nieszczesny seks hahahahahahahahahahahaha zal mi cie

Gość ojciec i corka
macie po 30 , 37 lat jak oferma to jakich w kobiet chcecie skoro te 30 sa za stare , to ile maja miec lat ? 18 ? toz 18 to dla ofermy corka

Gość darker jest fajny
wiec sobie darujcie cioty.

"Widzisz Darker, jest różnica między balansowaniem na granicy sarkazmu i chamstwa, a wbiciem się głową w podłoże po stronie tego drugiego." LOL WUT?

Gość Ewwwwwka
Darker temat czytałam pobieznie, mam rozumiec ze zaliczasz sie do grupy o ktorej tu rozprawiamy?

"wszyscy jestescie slabi , wystarczylo by wam odciac internet i niedawno obchodzone swieta w przyszlym roku bylo by waszym , zalosni napinacze internetowi i pseudo znawcy zycia" a tej co się stało? tak nas przed chwilą chwaliła.

"Darker temat czytałam pobieznie, mam rozumiec ze zaliczasz sie do grupy o ktorej tu rozprawiamy?" Nom.

Gość jjjestem kobietą
tak fajny był ten pierwszy raz ale szału nie było , nie wiem dlaczego ludzie robia taką wielka sensację wokół seksu i zdumiewajace jest to ile chorych mitów narosło wokół seksu :) potem jeszcze kontynuowałam znajomość, chcieliśmy zwiazku ale nam nie wyszło , rozstalismy się ze względu na zbyt duże różnice i brak miłości, teraz jesteśmy w przyjaźni, wbrew pozorom pomogliśmy sobie: on pogodził się z rozpadem poprzedniego zwiazku a ja "otworzyłam " się na ludzi, chociaż jeszcze trochę problemów z nieśmialością mam:)

no właśnie...wut, wut. Psycholog z ulicy - psychika kształtuje się całe życie, nie w takim stopniu jak wtedy kiedy jesteśmy dziećmi, ale spokojnie można mieć wpływ na pewne cechy. Może nie na samą podstawę osobowości, która z resztą do pewnego stopnia jest wrodzona, ale można umieć wykorzystywać swoje dobre cechy i kontrolować te złe.

Gość 54674867
prawiczek. To tragedia zyciowa. Uposledzona osoba. Nienormalna. Nie do przyjecia.

"to jakich w kobiet chcecie skoro te 30 sa za stare" a jak będę miał 60 to o 50 letnich mam uważać że to "młode laski"? one są stare nie w porównaniu ze mną tylko z sytuacją w jakiej im przychodzi stawać. jeżeli pierwsza randka ma się odbyć z "dziewczyną" po trzydzestce to jest stary gruchot.

"prawiczek. To tragedia zyciowa. Uposledzona osoba. Nienormalna. Nie do przyjecia." Rozstrzelać.