Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna :(

POMOCY !!!! PROSZĘ !! Nie wiem co robić :(

Polecane posty

pomocy nie mam własnego zdania. Ciągle kieruję się opiniami innych. Nie umiem sama się określić, ani w kwestii muzyki, ani religii, ani zainteresowań, ani żadnych poglądów. Jestem takim przytakiwaczem

a co ma PiS do tego ... :(

A tak na serio, to musisz mieć jakieś stałe punkty odniesienia w życiu. Wzorować się na autorytetach o których wiesz że postępują dobrze. Ktoś ci mówi że coś lubi i pyta czy ty też to lubisz. Zastanów się co uważasz za słuszne, czego pragniesz, co sprawia ci przyjemność...i odpowiedz.

ja podaję problem - a tu z polityką :/

Gość JANUSZEK.....
Tylko PiS.Serio

Przykładowo mi podoba się film "Titanic". A tobie ? Nie sugeruj się moim zdaniem, tylko spróbuj sama ocenić ten film.

Film oglądałam. podobał mi się, chociaż końcówka bardzo smutna - jak Jack ginie. Ale słyszałam, że to przereklamowany film, takie łzawe, romansidło. Że obciach przyznawać się, że lubi się takie filmy.

Widzisz ? Udało ci się. Wyraziłaś własną, osobistą opinię. Niezależną od tego co słyszałaś. I wcale nie chodzi o to żeby być "pod prąd", tylko żeby świadomie wybierać i oceniać.

I przy okazji dodała co "słyszała o tym filmie". Lepiej by to zabrzmiało : Wbrew powszechnie panującej opinii dotyczącej filmu "Titanic", film podobał mi się, ponieważ... Musi jeszcze nauczyć argumentować. Powie podoba mi się. ---> oponent nazwie ją np. INFANTYLNĄ i ona zmieni zdanie o 180 stopni.

Gość tamte nisówki
no, no, no kochani miłośniczka_starożytności Ja twoją stopkę znam w innej wersji Przeciwieństwem Miłości wcale nie jest nienawiść nienawiść to miłość chora PRZECIWIEŃSTWEM MIŁOŚCI JEST STRACH