Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss_you0

wywoływaliście kiedyś duchy ?

Polecane posty

Gość miss_you0

ja z kumpelami 2 lata temu w dzień zmarłych. W domu nic się nie działo wtedy kumpela światła nie miała w domu. Gdy obydwie szlysmy to gasly latarnie. I ktoś za nami szedł było słychać ale nikogo nie było. Nie wzywałysmy od tamtej sory duchów a wy ?

Gość miss_you0
jak ci to przeszkadza nie musisz się udzielać. Zbędny twój komentarz

Ja wczoraj oglądałem "Bruno" drugą część Borata. Tam była scena z wywoływaniem ducha, massssakrraaa ;)

Gość czxczxc
nie wywolywalam alew chcialam. natomniast przeszlo mi dawno temu. duch nigdy nie przychodzi, przychodza demony jesli juz wiec raczej takich zabaw nie polecam. rozne rzeczy sie dzieja ludziom ktorzy sie bawili w to. oj niemadre dziewczyny

Gość miss_you0
nam siostra od religi zakazała wywoływać duchy ponieważ trudno się ich pozbyć. Miała rację. Ja z nich wszystkich zostałam opętana mimo że w małym stopniu ale jestem. Nie boję się. Jak kumpeli pokazałam że gasną podemna latarnie to zdębniala. Ale dlaczego tylko w tym miesiącu kiedy je wywoływałam ?

ja tylko zwróciłam uwagę, że trochę niżej znajdziesz niemal identyczny temat, w którym możesz podzielić się swoimi doświadczeniami, no ale niee bo Ty musisz mieć swóij! Tak? Tak, nie podoba mi się Twoje szczeniacke zachowanie. Przepros!

Gość miss_you0
jeszcze będę Cię przepraszała. Ja chciałam swój temat