Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wieem

CZY BĘDZIE PASOWAŁ MI BLOND?

Polecane posty

Gość sama nie wieem

Mam zielone oczy, karnację z natury taką ciemniejszą ( ale nie jest to ciemna ani blada - coś pomiędzy) włosy z natury takie ni to ciemny brąz ni czarny takie "myszowate" ? obecnie mam dużo jasnych pasemek na brązie...czy będzie pasował mi blond?

Gość vyjgh
niee... blond nie! polecam Ci koniakowy, albo ciemny carmel - to są kolory tej jesieni dla zielonookich szatynek :)

idz do dobrego fryzjera ja z natury mam ciemne szatynowe włosy,a bardzo chciałam mieć jasne i fryzjer mi powiedział że bląd pasuje każdej tylko zależy w jakim odcieniu i nasyceniu

Gość sama nie wieem
widzę, że zdania podzielone ;) myślałam aby nałożyć jakąś farbę blond lub rozjaśnić i zrobić pasemka o ton jaśniejsze

idź do dobrego stylisty, jeśli chcesz zmienić powiedzmy trochę drastycznie kolor. sama nie kombinuj, bo przez obecne pasemka może wyjść Ci zupełnie co innego niż oczekujesz.

Gość vyjgh
pasemka są niemodne. Bardzo niemodne. Teraz robi się refleksy :) ton lub dwa jaśniejsze, wąskie pasma w bardzo małej liczbie.

nie eksperymentuj,też się tak bawiłam bedąc nastolatką i efekt był taki że miałam włosy czerwone,bakłażanowe,jasny blond zrobiony rozjaśniaczem joanny :o który po tygodniu wyglądał strasznie że chciałam przyciemnić i wyszedł sraczkowaty zielony :o

Gość sama nie wieem
sama sobie nigdy nie farbowałam włosów, chodzę od jakiegoś czasu do "mojej" fryzjerki. z racji tego, że wcześniej miałam nałożoną farbę brąz a po 2 tyg. zrobiłam sobie pasemka, bo brąz mi się znudził to wyszły one ni to żółte ni to białe coś pomiędzy ale mi się podobało ;) prawda jest taka, że z ciemnych włosów od razu nie da się zrobić super blond i tego żaden fryzjer nie zrobi za pierwszym farbowaniem/rozjaśnianiem więc zdaję sobie sprawę z tego, że będę musiała iść 2-3 razy aby efekt był ładny.

Gość sama nie wieem
to ze niby pasemka są niemodne to mnie akurat najmniej interesuje, bo ja wolę mieć coś na głowie co m9i odpowiada niż coś co jest modne a głupio bym się czuła...a co do refleksów to nie podobają mi się, moim zdaniem wyglądają okropnie, sprawiają wrażenie kilometrowych odrostów...