Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama :)

Potrzebuje pomocy? :)

Polecane posty

Mianowicie chodzi o to, ze widuje w sklepie pewnego faceta ;) caly czas sie do mnie usmiecha jak mnie widzi.. ja tez sie usmiecham i wlasnie problem polega na tym ze nie wiem co ja moge jeszcze zrobic żeby nie wyjsc na nachalna widze ze jest mna zainteresowany... zlezy mi na tym zeby go poznac..Prosze o rady (normalne!) :)

Gość sennik Bantu mówi -
kopnij w jaja. To go przekona. HOWGH-BURA_BURA

Nie widzę innej rady niż zagadanie- to opcja dla odważnych, co się nie boją podchodzić do obcych. :classic_cool: W przypadku, kiedy jesteś kobietą nieśmiałą, nie potrafisz się przełamać, to nie za bardzo jest rozwiązanie- chyba, że chodzi o czekanie, aż on zagada. :P Ale zakładamy, żeś kobita czynu. :classic_cool:

A nie znacie jakiś innych sposobów? :P

Gość sennik Bantu mówi -
Loda z Nienacka. Ale do Nienacka daaaleko. Drogo wyjdzie. HOWGH-BURA_BURA

Ja to nie mam doświadczenia w tych sprawach za bardzo, ale tak mi się zdaje, że właściwie wszystko się sprowadza do jakiejś inicjatywy (jeżeli faktycznie chcesz sama to ruszyć). :P Chyba, że macie jakiegoś wspólnego znajomego, to mógłby Was ze sobą poznać bez żadnego zagadywania w sklepie. :classic_cool:

no wlasnie ale ja nawet nie wiem czy my mamy jakichs wspolnych znajomych... nawet nie wiem jako on ma na i imie.. ? :P

A w ogóle kojarzysz go skądś indziej niż ze sklepu? :classic_cool: Bo jak tak, to mogłabyś się dopytać znajomych kto to jest i tak dalej.

Nie mkojarze bo on tam pracuje i dlatego go widuje a tak nigdzie go nie widzialam no i raczej nie mamy wspolnych znajomych :( zostaje mi zagadac? :P

Hmm a jesli mam zagadac to na jaki temat masz jakies teksty? :)

O tu, to ja może się nie będę już wypowiadać... :P To grubsza sprawa, niech się wypowie ktoś doświadczony, kto wie, co działa w takich sytuacjach, a co kończy się bezapelacyjnym fiaskiem. :classic_cool: Życzę powodzenia. ;)

No mimo wszystko dziekuje :)

No napiszcie mi coś jeszcze proszę :) naprawde nikt nie ma swoich sposobów na poderwanie faceta? piszcie piszcie czekam :)