Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E ona ona E

wynik testu - fota

Polecane posty

Gość E ona ona E
chcialam sprawdzic czy jest rozpulchniona, wlasnie dlatego

Gość E ona ona E
moj mąż jestk ochany, poprosilam go aby mi kupi nospe jutro to skoczyl teraz i przyjechal ten z testem ciażowym hehe ;)

Gość gryczka
Mój pierwszy test miał jeszcze bledszą drugą kreskę. Aktualnie sprawca tej kreski jest wesołym chłopakiem, który za 3 tygodnie skończy rok :-) Moim zdaniem test jest pozytywny, tyle że plamienie jest niepokojące. Wybrałabym się na betę i do gina.

Gość mamamama27
ja też miałam takiego bladziocha - ale był i teraz usypia z tatusiem a ja siedze na kafe :) idź na bete

Gość u mnie tez byly takie
jasne kreski, i to lepiej bo pierwszy test - Pink Test mial jasna, a drugi Apteo -tak jasniutka ze ledwo bylo widac. Wlasnie minal 14 tydz.;-) ciazy

Gość E ona ona E
eh, mimo wszystko chyba się poddaje :( plamienia się nasilają i pewnie rano będzie okres, chyba to juz czuje

Robilas ten test co ci kupil teraz maz? Wiesz moze pojedziesz na pogotowie,co?tam tez ci zrobia bete jak cos,usg?powiedz ze brzuch cie boli,test pozytywny,napewno cie przyjma.. Co???ja bym pojechala

Gość look at me!
tika, ale po co ma jechac?

Gość kwiatuszka 28
hej dziewczyny, @ mialam 27 września, więc w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam ten Pink i wyszedł pozytywny (wieczorem), następnego dnia rano kolejny -wynik pozytywny. Okresy mam róznie np pól roku co 43 dni a potem 3 miechy np co 32 czy 36.Test robiłam w 36 i 37 d.c. Wczoraj dostałam plamień dosłownie 3 kropelki 2mm brązowo-żółte, lekie bóle podbrzusza. Dziś rano bół brzucha i krzyża. Pojechałam do gina. USG dopochwowe wykazało brak pęcherzyka,jajowody czyste.Mam lekkie plamienia krwią. Czy ktoś miał podobnie? Czy to okres?Bo zwykle te zaczynały sie z grubej rury,dużo krwi 4-5 dni i koniec nawet bez brązowych plamień.

No jak to po co?plami,pobolewa ja brzuch...test pozytywny Ja pojechalam tez ale z poronieniem w toku:-(lek powiedzial ze jakby pare dni wczesniej przyjechala to moze by cos dalo rade zrobic.

Gość E ona ona E
Nie poszlam na bete. Mam lekkie krawienie wiec mysle ze to okres. Temperatura co prawda jeszcze nie spadla ale to pewnie dlatego ze bioere luteine. Nie wiem, moze myslicie ze jestem nieodpowiedzialna, ale boje sie bety. Boje sie wyniku np 14, czy 7, bo to bedzie oznaczalo ze bylam w ciazy. Wole myslec ze to ferelny test, piersi opadly. Nic nie wskazuje na ciąże, niestety. Dzisiaj zrobilam kolejny test, neagatywny wiec wg mnie nie ma juz zludzeń. Obiecalam sobie ze jesli jutro temp nie spadnie a rano nie bede krawiwc pojde na ta bete, no ale juz lekko krwawie.

Gość angeloveee
idz na bete!!! jesli to byla ciaza, to musisz wyjasnic przyczyne poronienia!bo mozesz poronic nastepna z takim podejsciem!!!!!

Gość Franklinka z wawy
angeloveee - w jaki sposób można wyjaśnić przyczynę poronienia? czemu piszesz takie głupoty jak nie masz pojęcia o tym?

Gość mhcseghbafgdsyu
czasami pre testy i bobo daja 2 kreską a ciązy nie ma.

Gość E ona ona E
ten test robilam w pt, w nd i pn sa negatywne wiec chyba ciazy nie ma tak? krwawie dzis przeciez

Myslalam ze sie juz nie odezwiesz... To daj znac jutro,tak troche rozumie twoje podejscie.czekam na wiesci...

Gość mhcseghbafgdsyu
jasne ze nie ma, masz okres i wszystko jasne, a tu pisza o poronieniach, litości...

Gość angeloveee
Franklina, tłuku a o podstawowych badaniach slyszalas? poziom hormonow!! toksoplazmoza,cytomegalia,rozyczka.... słyszlas idiotko? otym mowie,jesli to byla ciaza to trzeba na poczatku zbadac chocby to co napisalam wyzej!!!

Gość kalejdoskop765
Ja bym na Twoim miejscu poszła na bete dzis rano a skoro nie poszłaś to jutro. Wiecej wydajesz na testy kóre nie dają Ci żadnej odpowiedzi...

Gość ddasfrge
angeloveee - zmien lekaza bo ten konował Ci nie pomaga ;]

Gość ddasfrge
a jak zrobisz te badania to co Ci to da? zakładając ze kobieta jest w ciąży to te badania robi się profilaktycznie przed to po 1, a po 2 zrobieie tych badan nie pomoże Ci ustalić przyczyny poronienia. Przy poronieniu nawet wyn iki histopatologiczne niewiele mówią a nie zwykłe podstawowe badania. Zamiast wyzywać i ubliżać pisac głupoty zajmij sie czymś pożytecznym.,

Gość e ona ona e
te badania milam robione

Gość Marlenka mirellena
autorko i co, masz @?

Gość Azjatycka flondra
ja tysz jestym ciekawa

Gość E ona ona E
nie potrafie okreslic czy to jest @, wkladka wystarczyla na caly dzień w zasadzie, tylko jak jestem w toalecie to jest krew - przepraszam za te opisy

Gość nie podaje dzis niku
idz Ty na bete dziewczyno koniecznie, moze faktycznie ciąza i trzeba leki wziąć

Gość E ona ona E
ni nie robilam testu, nie ma to sensu bo ja mysle ze nie jestem w ciazy, Dziewczyny piersi przestaly bolec!

Gość E ona ona E
mąż kupił mi dzisiaj test robiłam go z 10 minut temu i sa 2 kreski ta druga bardzo blada