Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaka prawdaaa

Tylko głupie i naiwne kobiety wybaczają partnerom ich przeszłość...

Polecane posty

Gość taaaka prawdaaa

seksualną 🖐️

Gość eweqtqtreyy
co racja to racja, żaden szanujący się facet nie byłby w stałym związku z kobietą która puszczała się z kim popadnie, no ale faceci myślą o wieeele bardziej rozsądkowo niż kobiety i nie nabierają się na ''ładne słówka''

no tak, przecież on taaaak mnie skrzywdził, mając partnerki przede mną, a to sadysta ;)

Gość ot cala filozofiaaa
zgadzam się, i tu nie chodzi o żadną krzywdę, tylko o głupotę, naiwność i wiarę w to ze facet ''cudownie'' sie zmieni :D faceci jak i kobiety nie zmieniają swojej natury - ruchacz pozostanie ruchaczem, flirciara flirciarą, a łatwa kobieta pozostanie łatwą, znając czyjąś przeszłość seksualną można wyciagnąć wiele przydatnych wniosków, chcociażby to jakie kto ma podejście do seksu dlatego wcale, a wcale nie dziwię się że faceci nie wybaczają ani nie akceptują bogatej przeszłości seksualnej kobiet - oni po prostu myślą zdradzone kobiety które świadome były tego że ich facet był ''ruchaczem''' są winne same sobie

Gość 100% prawda
Tego nie da sie ukryc;)

Gość Kiedy byłem kiedy byłem małym
Ci którzy śpią z obcymi lub z tymi z którymi niewiele ich łączy, lub ogólnie prowadzą ''hedonistyczny'' tryb życia mają o wiele większe predyspozycje do zdrady w stałym związku co jest chyba jasne i logiczne. Kiedys na pewnej psychologicznej pisało iż to jest ''cecha'' najbardziej warunkująca do ewentualnej zdrady 🖐️

Gość trytryuytyeuytuj
''tylko głupki (zarówno jednej jak i drugiej płci) sie przyznaja co robili przedtem'' no taaak, lepiej związek budować na kłamstwach 😴

Nie na kłamstwach. Milczenie to nie kłamstwo. Ja nie powiedziałem swojej dziewczynie i jej tez o przeszłośc nie pytałem bo nie powinno mnie interesować co robiła kiedy sie nawet nie znaliśmy.

Gość Eeerrr...
Zgadzam sie z lapserdakiem! Nie widze sensu dyskutowania przeszlosci seksualnej z partnerem. Wiem, wiem, zostane oskarzona o klamanie itp., ale prawda jest taka, ze tylko glupi i naiwni mowia sobie w zwiazku wszystko, doslownie wszystko.

Gość Ewwwwwka
jesli facet roochał wszystko co na drzewo nie ucieka a wmawia ze był w długim stałym związku albo panna ze jest dziewicą chociaz w zwykle w niedziele cierpiala na nieżyt żołądka po sobotnim klubowym obciaganiu, to raczej ukryc sie tego nie da

Nie karzę się nikomu od razu rzucać w ramiona dyskotekowego podrywacza, ale świat nie jest czarno-biały i należy osobę oceniać jako całokształt.

Gość trytryuytyeuytuj
''Ja nie powiedziałem swojej dziewczynie i jej tez o przeszłośc nie pytałem bo nie powinno mnie interesować co robiła kiedy sie nawet nie znaliśmy''' a dlaczego nie powinno? partner ma prawo wiedzieć, a jeśli ktoś się wstydzi własnej przeszłości seksualnej to już jego problem aha i mam rozumieć że jak facet chodził do AA, zrobił dziecko ma boku lub siedział w więzieniu to też może to zataić? bo to przecież ''przeszłość''

Gość a doświadczenie?
Mężczyzna, który miał wiele kobiet, nie mówię, że jednocześnie, po prostu "po przejściach" ma większe szanse na zaspokojenie kobiety niż prawiczek, co swoją wiedzę czerpie z redtuba.

Gość same zwierzyny tu siedzą
tylko seks i seks wam we łbach 🖐️

Gość Eeerrr...
Nie zgodze sie, ze partner "ma prawo" wiedziec co i z kim robilam w przeszlosci. Moze sie dowiedziec, jesli mam ochote sie takimi informacjami dzielic. Nie wiem jaka przyjemnosc ludzie czerpia z wysluchiwania o milosnych podbojach drugiej polowki. Jedyne, do czego moze sie to przyczynic, to powstawanie tematow takich jak:"Nie moge przestac myslec o tym, ze dotykal inna" haha Dziecinada!

Gość aleeeee piertolenieeeee
tu nie chodzi o to co robił, tylko Z KIM - bo to jest ważne i dużo mówi o człowieku, o jego zasadach(lub ich braku) i o kręgosłupie moralnym jak wolicie żyć w nieświadomości i nie wiedzieć jaki naprawdę jest wasz partner- to ok, wasza sprawa, ale są tacy co wolą wiedzieć w co ''się pakują''

Gość twims
Ja tam wolę wiedzieć w co się pakuję :p a sobie nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o moją przeszłość.

a ja uważam, że jest to równie ważna informacja jak wszystko inne, ale nie najważniejsza.

Gość trytryuytyeuytuj
''Nie zgodze sie, ze partner "ma prawo" wiedziec co i z kim robilam w przeszlosci. Moze sie dowiedziec, jesli mam ochote sie takimi informacjami dzielic'' w takim wypadu MOŻE również pomyśleć że wstydzisz się swojej przeszłości i juz po samym, takim podejściu kiedy kobieta/facet unika tematu lub nie chce o tym rozmawiać sprawa dla partera jest oczywista... ''Nie wiem jaka przyjemnosc ludzie czerpia z wysluchiwania o milosnych podbojach drugiej polowki'' zadną przyjemność! chodzi o to że można wiele się dowiedzieć na temat tego jakie partner(z którym przecież mamy zamiar spędzić życie) ma podejście do seksu i do spraw z nim związanych, ale widze że macie problem ze zrozumieniem tego :O ''Jedyne, do czego moze sie to przyczynic, to powstawanie tematow takich jak:"Nie moge przestac myslec o tym, ze dotykal inna" haha Dziecinada!'' Takie podejście świadczy o kompleksach i jest po prostu strasznie niedojrzałe - ja tak na to nie patrzę

Gość prawda stara jak swiat___
ale o czym wy mówicie? ludzie uprawiający seks w związkach nie mają sie czego wstydzić - jeśli ktoś robi wyrzuty komuś za to że spał z kimś z kim był w związku to jest skończonym debilem :O toć oczywiste jest że o przeszłości nie chcą mówić tylko puszczalskie kobiety lub ruchacze :D a najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że skoro są tacy '''wyzwoleni'' to dlaczego później się tego wstydzą? :D bo dobrze wiedzą że istnieje duże ryzyko iż partner mógłby kopnąć ich w doope po takim wyznaniu także nie mówią tego tylko i wyłącznie z tchórzostwa 🖐️

Gość Eeerrr...
Dowiedziec sie tego, jakie partner ma podejscie do seksu mozna po prostu pytajac go wprost o to, co lubi, jakie ma fantazje itp., nie ma potrzeby sluchania o tym, co z kim robil, bo upodobania seksualne zmieniaja sie i to, czego chcial sprobowac, badz lubil w wieku 20 lat nie koniecznie rajcuje go 10 lat pozniej. Zamiast gdybania, domyslow i wyciagania wnioskow po wlasnej interpretacji wypowiedzi partnera lepiej otwarcie porozmawiac, ale z tym sporo ludzi ma problem, szczegolnie jesli chodzi o seks.

Gość vampiriaa 666
Powiem tylko że wolałabym żeby facet miał przede mna pięć - ale z uczucia/miłości, niż jedną z ''przygody''. Natomiast bycie zazdrosnym o poprzednie partnerki jest czymś mega żałosnym i świadczy o niezłych kompleksach jak ktoś już wcześniej napisał - bo to naprawdę jest PRZESZŁOŚĆ. Co innego gdy facet/kobieta nie może zapomnieć o ex - ale to już jest inna sprawa.

Gość trytryuytyeuytuj
tego że nie widzi nic złego w seksie z nieznajomą na dyskotece - już ci nie powie i chyba się nie zrozumieliśmy, nie mam na mysli fantazji czy upodobań, mówiąc o ''podejściu do seksu'' mam na myśli głównie moralność, kwestię uczuć itd. bo to własnie bardzo dużo mówi jeśli chodzi o kwestię zdrady i predyspozycji do niej; jak już napisano wcześniej

Gość mnnjy
"Natomiast bycie zazdrosnym o poprzednie partnerki jest czymś mega żałosnym i świadczy o niezłych kompleksach jak ktoś już wcześniej napisał - bo to naprawdę jest PRZESZŁOŚĆ." - dlaczego tak uważasz, możesz rozwinąć myśl?

Gość 100% prawda
Taka informacja jest wazna, poniewaz swiadczy o podejsciu danego mezczyzny do zycia, jego zasadach i szanowaniu siebie. Tak jak ogolnie interesuje mnie przeszlosc mojego partnera, czy byl alkoholikiem, czy ma mature, czy zabil kogos itp, to sa istotne informacje. Niezapisana kara jestesmy przy urodzeniu, a przeszlosc wplywa na terazniejszosc i przyszlosc Nie chodzi o szczegoly, ale o istotne sprawy (ogolnie, nie szczegolowo).

Gość 100% prawda
karta