Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze raz jeszcze

czy mam szanse jeszcze kogos poznac?

Polecane posty

Gość jeszcze raz jeszcze

dUzo lat spedzilam za granica, niedlu chce wrocic do polski. Mam 28 lat, czy mam szanse poznac w polsce jakiegos normalnego chlopaka, ktory nie bedzie rozwodnikiem i lewusem? Czy w takim wieku istnieja jeszcze wolni normalni mzczyzni?

Gość miłośćblablablac
w tym wieku to nie chłopaka tylko faceta, mężczyzną etc. a masz masz, moja kuzynka w wieku 32 poznała.

Gość jeszcze raz jeszcze
Ale czy w tym wieku nie zostali tylko mezczyzni, ktorych do tej pory nikt nie zechcial????

różnie... są single z wyboru i oni pewnie nie są zainteresowani poznawaniem przyszłej żony a i są nieudacznicy, których nikt nie chciał. co prawda tych drugich jest znacznie więcej ;/ w wieku 30 i wzwyż wolni i normalni... wydaje mi się, że takich nie ma.

Gość miłośćblablablac
hmm.. no tych co ich nikt nie chce, to w każdym wieku można znaleźć :P a można byćteż pierwszą co zechce, bo zasem mają nieadekwatną samoocenę, i są tak naprawdę cholernie wartościowymi ludźmi ale tylko niektórzy :)

Gość biker21
a co macie na myśli słowo nieudacznik?

Gość sylwester321123
KREW MI LECI Z PUPY. Boje się

Gość albo rozwodnik
albo lewus wybór należy do Ciebie.

Gość D.BillI
szukaj wśród młodszych roczników! na pewno coś się znajdzie:)

takich do 29 lat to jeszcze można rozgrzeszyć i wytłumaczyć sobie dlaczego nie znaleźli do tej pory stałej partnerki, ale ci powyżej 30 to już na pewno nie są normalni hihih ;)

Gość asdfasfasfasf
jeszcze raz jeszcze Ale czy w tym wieku nie zostali tylko mezczyzni, ktorych do tej pory nikt nie zechcial???? A czy kobiety w tym wieku to też nie są same te najgorsze, których nikt nie chciał, albo te co wybrzydzały i szukały księcia z bajki a teraz boją się że na starość będą jedynie z kotem???

Gość asdfasfasfasf
może tak a może nie Ja wiem jak jest, ale to było pytanie "niespodzianka" do autorki :P