Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezentowiczka..

PREZENT dla nowego ,,kolegi"

Polecane posty

Gość prezentowiczka..

Słuchajcie, mam problem :) osttanio poznałam pewnego czlowieka, spotkalismy sie raz a znamy od tygodnia , juz za pare dni kolejne spotkanie, wogole.. jest strasznie milo, nadajemy na tych samych falach, no mysze ze nam się moze ułozyc :) W kazdym razie, chodzi o to ze on za pare dni ma urodziny. I ja totalnie nie wiem co moge mu ,,dac"/ Nie znamy sie na tyle zebym wiedziała co potrzebuje, czego nie ma itd... Chciałabym by był to niedrogi prezent i symboliczny. Co myslicie?

Gość vvvvvvvvvdfdfs
w takim razie wystarczy jak mu złożysz życzenia.

Gość prezentowiczka..
Bo myslałam np oo krawacie (a to juz troche drozszy prezent) ale nie wiem czy je wogole nosi itd wiec chyba troche bez sensu ;) Dziewczynie łatwiej- róze za 3 zł i jest miło a mezczyznie? masakra;) Dziekuje za odp i prosze o jeszcze;]

Gość prezentowiczka..
prosze o pomysły..:)

Gość kancurek
ja bym kupiła symbolicznie czekoladki i dała soczystego buziaka, na pewno zrozumie, a poza tym faecici nie przywiązują wagi do prezentów.

Gość Eeerrr...
Ja kupilabym tylko kartke urodzinowa...

Gość scarlettea
Ja kiedyś na podobnym etapie znajomości kupiłam mężczyźnie kalejdoskop (na allegro można było dostać swego czasu takie ręcznie wykonane i ładnie zdobione a w dodatku niedrogie). Był zachwycony :)