Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khjkhj

ginekolog nie zapytała

Polecane posty

Gość khjkhj

Czy to nie dziwne, że poszłam do ginekolog z bólem "jajnika" (okazało sie że to nie to) a ona przed badaniem nie zapytała czy jestem dziewica? Zajrzała tylko do mojego kalendarzyka, zrobiła usg i kazała rozebrać sie do badań, nawet nie wiem dokładnie co robiła, poza tym że miałam cytologię. Dodam że była to moja pierwsza wizyta, mam 17 lat i dziewicą nie jestem.

Gość khjkhj
P.S. powiedziała że mam niewielką nadżerkę, z którą nic nie trzeba robić i prawdopodobnie torbiel pozamaciczną czy co w tym stylu, dostałam skierowanie na usg dopochwowe. Dzień po wizycie dostałam brązowego plamienia które trwało 2 dni i było jak okres, a po tych 2 dniach plamienia nastąpił okres ( drugi w tym miesiącu) czy to nie dziwne? nigdy mi sie takie coś nie zdarzyło, a okres mam od 12 roku życia.

Gość po cytologii
czasem zdarzają się plamienia. A wizytę trzeba było rozpocząć od tego, ze to twój "pierwszy raz" :P

Gość khjkhj
wiedziała, że to pierwszy raz, bo pytała.

Gość kurosava
hmm moze wygladasz jak mala puszczalska, wiec pytanie bylo zbedne?

Gość khjkhj
Ileż złośliwości. :p huhu, prawie się przejęłam. ;]

Gość kurosava
a gdziez tam zlosliwosc?... raczej trafne spostrzezenie

Gość khjkhj
Oczywiście, że trafne, zwłaszcza że nie wiesz jak wyglądam. :D Poza tym to nie jest forum "jak kto wygląda" więc daruj sobie. ;)

Gość kurosava
;) laska, napisalas, ze masz 17 lat i nie jestes dziwica, jakiego spodziewalas sie komentarza? bo chyba nie jakiegos strasznie rzeczowego, to forum gdzie ludzie zabijaja nude a nie rozwiazuja zyciowe problemy

Gość khjkhj
A Ty oczywiście podążaj za ludem i na pytania związane z ginekologiem odpowiadaj, że wyglądam jak puszczalska.

Gość kurosava
akurat ja za nikim nie podazam, a Ty nie zrozumialas sensu mojej wypowiedzi, wiec wytlumacze Ci to lopatologicznie, w koncu jestes jeszcze dzieckiem - 17 latka ktora pisze o tym, ze nie jest dziwica, w oczach moich jak i wiekszosci normalnych ludzi jest puszczalska (ale nie interpretuj tego blednie, jako jak to okreslilas podazanie za ludem;)) wizyta u ginekologa to tylko tlo

Gość khjkhj
Mam 17 lat, nie jestem dziewicą i nie uważam się za puszczalską, ponieważ kocham się z chłopakiem z którym jestem razem ponad rok, kocham go i robię to tylko z nim. A jeżeli nie masz nic do powiedzenia na temat to proszę Cię, nie pisz.