Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_KiX

Evra - mam ich dość!

Polecane posty

Gość Ona_KiX

Evrę zaczęłam stosować jakoś pod koniec marca (pod koniec lutego poroniłam ciążę). Mam 21 lat. Nie rodziłam jeszcze.Plastry stosuję już ponad 7 miesięcy, na początku, pierwsze 3 czy 4 miesiące było OK, przytyłam 2 lub 3kg ale nawet mi się to podobało, bo piersi pełniejsze, pośladki. Ale teraz czuję się coraz gorzej. Puchnę - dosłownie. Wszędzie - nogi, twarz, ręce, dłonie. Waga pokazuje już o 7 kg więcej! To mnie przeraża mam wrażenie, że tyję coraz bardziej. Uprawiam dużo sportu na bieżąco, a efekty minimalne! Chcę zrezygnować z Evry. Dziś mam 6 dzień drugiego plastra. Jak przed chwilą stanęłam na wadze przeraziłam się. Znowu kg do przodu. Chciałabym zerwać plaster jak najszybciej.... Czy mogę to zrobić od razu???!! Jakie są wasze doświadczenia po zaprzestaniu stosowania Evry i jakie skutki negatywne podczas ich stosowania?

Gość Ona_KiX
Nikt się nie wypowie??

Gość Ona_KiX
????

Gość adnka'
ja się strasznie źle czułam po plastrach :/ idź do gina i poproś o tabletki, ale wg mnie musisz dokończyć, żeby sobie cyklu nie rozregulować

Gość Ona_KiX
Może racja... Ja już nie chcę żadnej metody antykoncepcji mam dosyć. Za dużo poświęcam się sportowi, chcę widzieć efekty, rzeźbę, a nie być 'zalana' wodą pod skórą. Jak zajdę w ciąże to .... trudno. :) Mam 21 lat będę musiała dać radę.