Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margarethan

ludzie czy wiecie co jecie?

Polecane posty

Gość Margarethan

czy zdajecie sobie sprawe ? dajcie przykłady waszych ulubionych pokarmów a powiem wam co tak naprawde jecie...

Gość Margarethan
jesteś tym co jesz

Gość Margarethan
czyli same dioksyny zatruwasz organizm

Gość Margarethan
Dioksyny są jednymi z najbardziej toksycznych związków, jakie otrzymano w wyniku syntezy szczególnie w mięsie ! tuńczyk natomiast to jedna z najbardziej trujacych ryb.

Gość Margarethan
na temat chikenów strach sie wypowiadac :( karmione hormonami i antybiotykami.

Gość Margarethan
pizza domowa zalezy na jakiej mące?

Gość Margarethan
prawdę mówię. a to co jedzą twoi znajomi to szit.

Gość Margarethan
katastrofa mąka i produkty mączne to zywnosc śluzotwórcza , powoduje zaleganie sluzu w całym organizmie ktory jest rajem dla licznych drobnoustrojów i bakteri chorobotwórczych.

Gość Margarethan
helenka warzywa i owoce , produkty sojowe , kiełki , otręby produkty z pełnego ziarna kasze ,, są jeszcze najbardziej zdrowe:0

Gość jewyyy
A ja uwielbiam bro-ku-łka! I co o tym powiesz cwaniaku!

Gość Margarethan
nieprawda? mysl co chcesz ty sie jeszcze pewnie zapijasz mlekiem i jego przetworami? powodzenia.

to teraz ja ciemna bułka na sniadanie z masłem i do tego serek wiejski z piątnicy ;) to jest dla mnie jak narkotyk nie wiem ale ja to wpiep...rzam juz dwa lata praktycznie kazdego dnia znajomi sie ze mnie smieją ze ciągle ciągle to jem ogólnie to jem tez duzo warzyw i owoców przynajmiej dwa dziennie owoce a z warzyw np dzis caly pomidor , pól bialej cebuli kawałek czerwonej cały brokół , kawałek papryki , kawałek pora

Gość Margarethan
BROKUŁ JEST THE BEST!

Gość pfiiiiiiiiiiiz
i po co ten temat jedzenie jest przyjemnoscia i g...o mnie obchodzi z czego sie skalda wazne ze mi smakuje dzis pieczony kurczak, pieczone ziemniaki, papryka i pomidory tez pieczone na kurzczaka polozylam plastry boczku dla efektu :D a jeszcze salata i czerwone wino waze 45kg 🖐️ i lubie zatruwa swoj organizm ;)

Gość ale pleciesz bzdury,nie moge
najlepiej nic nie jesc i zyc powietrzem :):) tanio i zdrowo! bez zatruwania dioksynami!

jakbys byla taka profesjonalna to bys wiedziala juz dawno ze soja dla ludzi jest nie zdrowa i jak ktos sie zna na rzeczy tego nie poleca do jedzenia a w dupie z takim dietetykiem jak ty doucz sie najpierw ;)

Najbardziej zdrowe są produkty z modyfikowanej genetycznie soji? A także warzywa pędzone chemicznie, pełne pestycydów i konserwantów? Autorko czy ty czasem nie jesteś kolejną jebniętą wegetarianką na tym forum?🖐️

Gość Margarethan
JA NIE PISALAM ZE JESTEM DIETETYKIEM z soja nie zgadzm sie do końca , wole zjesc pasztet sojowy niz tka zwany drobiowy z MOMU czyli skórek i pazurek