Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma zdjęcia

prostownica z biedronki clarus, co o niej myślicie?

Polecane posty

Gość tak tak...kjh
clarus to dobra firma:)

Gość moniaka
prostownica sprawdza sie doskonale zarowno dla wlosow cienkich jak i grubszych co do plytek to one tak chyba fabrycznie maja od poczatku pekniecia cena tez fajna bo 10 zl teraz w przecenie lokow jeszcze nie spr

Gość tusia gosia
masakra... kupiłam ja i nie prostuje dokładnie włosów. popękały mi płytki po tygodniu , a to że miałam paragon a nie miałam tej ksiązeczki gwarancyjnej to nie wymienili mi jej ! wole dołożyć z 50 zł i mieć porządniejszą :)

Gość mimma-ouch
też ją kupiłam za 10 zł. na wyprzedaży w biedronce, za pierwszym razem mi tylko strzelała (sądzę że to przez to 1-sze nagrzanie), a nakładki się trochę nagrzewają ale mniej jak sama prostownica i niestety po długim czasie ;/ sama prostownica nagrzewa się szybko. a te pęknięcia to chyba ta tytanowa powłoka ;) ogólnie nie narzekam na nią w sumie kupiłam ją na zapas bo kiedyś w carrefour kupiłam za 20 zł bardzo dobrą prostownicę ;D mam ją już 2 lata, ale wiadomo rzeczy kiedyś się psują ;D ps. włosy zawsze prostownica zniszczy, zwłaszcza jak się je prostuje codziennie dlatego radzę używać specjalnych balsamów do prostowania włosów co dodatkowo ochroni włosy ;) sama takowego używam choć prostuję włosy raz - dwa razy w tyg.

Gość a ja mam ghd
i jest swietna;) polecam

Gość niunnnkaaaa
kupiłam prostownica jest lipna do włosów grubych prostuje ale zaraz włosy wkrecone . nie polecam no ale cuz jaka cena taka jakość

Gość gość
a co wy byście chciały za taką cene? lepiej zainwestować w droższą i porządniejszą prostownice