Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anhelita

ciąża, kawalerski, panieński i stripteese

Polecane posty

Gość anhelita

Nie wiem co robić.......Jestem w ciąży, oboje zorganizowane mieliśmy kawalerski i panieński...Mimo moich sprzeciwów, na kawalerskim była striptizerka i nie obeszło się bez macania....Dodatkowo mój Pan Młody dodał, że ciało miała idealne, tylko twarz nie za ładną. Wstyd mi teraz sie przed nim rozebrać, brzydzę się by mnie dotykał Strasznie nie potrafię się z tym pogodzić psychicznie, nie wiem czy to przez mój błogosławiony stan.....Cały ten stres odbija się na pewno na moim dzidziusiu, bo non stop płaczę!!! Pomocy, co powinnam zrobić??

Gość złóż pozew rozwodowy
Skoro nawet teraz nie potrafi się powstrzymać, po ślubie będzie podobnie. Fakt, szkoda żeby się zadatki zmarnowały, to ślub weź, ale pozew o rozwód złóż od razu po ślubie. PRZECIEŻ ON CIĘ ZDRADZIŁ, NIE CZUJESZ TEGO? ZROBIŁ Z CIEBIE SZMATĘ. Pokazał, że instynkt jest dla niego ważniejsze, niż uczucia. I co ślubował miłość może???

Gość cyamplce
Czy mieliście umowę, aby takowej pani nie było? Skąd wiesz o macankach? Uważam, że powinna mu powiedzieć co dokładnie czujesz w związku z tą sytuacją. Nie dawać do zrozumienia, ale WYRAŹNIE POWIEDZIEĆ. Ważne jest to, jak on teraz na to patrzy. Czy jest skruszony, czy uważa, że przesadzasz. Zastanów się, czy chcesz z nim być NA ZAWSZE. Niewykluczone, że taki człowiek będzie zdradzał. Dziecko nie powinno być kartą przetargową.

Gość cyamplce
„Fakt, szkoda żeby się zadatki zmarnowały, to ślub weź, ale pozew o rozwód złóż od razu po ślubie. Co????? Brać ślub i ŚLUBOWAĆ z myślą żeby zaraz po złożyć pozew o rozwód ????? No co za hipokryzja! W takim wypadku w ogóle się ślubu nie bierze. No naprawdę, też mi pomysł ślubować przed ołtarzem i świętować ślub na weselu z myślą, że zaraz się złoży papiery rozwodowe. Możliwości są tylko dwie! Albo się przebacza i NAPRAWDĘ bierze ślub, albo się nie przebacza i ODWOŁUJE ślub.

Gość anhelita
PM czuje sie teraz bardzo skruszony, umowa o nie braniu striptizera i striptizerek była cały czas, ale jego koledzy nie potrafili sie powstrzymać-On naprawdę nie chciał!!Tak samo jak i ja...U mnie stritizer był, ale powiedziałam, że jestem w ciązy i ma zatańczyć nie dla mnie tylko dla obecnych dam...POłożył mi dwa razy rękę na swoich pośladkach, ale byłam tak zażenowana, że od razu ręce wzięłam...O macankach strptizerki wiem od samego PM, ale nie umiem się pogodzić z faktem, że jakaś laska machał przed nim tyłkiem i ci..ą!!U mnie striptizer rozebrał się tylko do majtek(dzięki Bogu!!)

Gość klaustrofobia
o kurwa ale sie naroboło ja pierddole rzeczywiscie..... zajmij sie wyprawka i masz inne sprawy na głowie niz zamartwianie jaks striptizderka plissssssss

Gość pewnie mu stanął
a po wszystkim sobie zwalił pod prysznicem myśląc o tej koorewce. Nieźle cie upokorzył. I jeszcze jest na tyle bezczelny, że raczy cię swoimi refleksjami na temat wyglądu tamtej i że miała boskie ciało :O Nie, no - szał. A z drugiej strony, skoro ty też miałaś striptizera, to powinnaś być wyluzowana w tym względzie...tym bardziej, że pozwoliłaś na to, żeby cię ten tancerz obmacał. Generalnie - jesteście siebie warci oboje - dno i dwa metry mułu. BTW - co to za wieśniacka moda na rozbieranki na wieczorach kawalerskich i panienskich. Czy wy ludzie nie umiecie się już kulturalnie pobawić bez upokarzania siebie i innych ludzi ? Czemu ma to służyć w ogóle ? :O PORAŻKA :O

Gość anhelita
Striptizer mnie nie dotknął, bo by chyba dostał w pysk!!Nie chciałam wcale żadnych rozbieranek, bo dla mnie to żenada i upokorzenie....Jednak takie właśnie mam koleżanki :( a On kolegów.... Jeśli chodzi o modę na striptizerów, to nie wiem po co to w ogóle.Byłam na kilku panieńskich gdzie po prostu była świetna zabawa alkoholowa, potem zabawy itp...Było wyśmienicie, a mój panieński zapamiętam jedynie do momentu kiedy przyszedł ten fagas, ponieważ dla mnie to jedynie stres i znów powtórzę ŻENADA!!

Gość belinderina
brałam kiedyś udział w wieczorze panieńskim na ktorym przszedł striptizer a przyszła panna młoda uciekła krzycząc ze nie tego sie spodziewała po kolezankach.... tak to jest zwykla moda i slub niekoniecznie jest utrata wolnosci a swiadomą decyzją ktora da szczescie slabe u chlopaka bylo to, ze zachwycil sie glosno cialem, moze usmiechnij sie przez łzy i powiedz w przyplywie szczerosci, ze jestescie kwita bo tez mialas striptizera ktory swietnie krecil tylkiem, cos ubarwij i zobacz jak on to odbiera

Gość mireczkaa
przesadzasz! Sama piszesz, że on striptizerki nie chciał, tak samo jak ty!! Oboje ich obecność zaakceptowaliście! Ty też przeciez nie wyszłaś z imprezy, prawda?? Jedyny błąd Twojego przyszłego męża to fakt, że powiedział, że miała ładne ciało- ale to już zrzuciłabym na karb tego, że jest facetem. Na pewno też jesteś trochę przewrażliwiona, bo figura Ci się zmienia i czujesz się nieatrakcyjna. Więc szczerze, jak bym temat olała :)

ja bym slubu już z nim nie brała...... pokazał, ze to on rzadzi że jak bedzie miał ohotę przelecieć jakąś panienkę, to sie nie powstrzyma.... a ciebie potraktował jak zwykła szmate..

mireczkaa - życzę ci, żeby to nigdy nie dotyczyło ciebie i twojego faceta.....