Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nerwice

mój było powiedział mi dziś że

Polecane posty

Gość mam nerwice

byłam tylko na seks mu potrzebna, byłam z nim rok :(

To świadczy o jego poziomie. Powiedz mu, że faceta poznaje się po tym jak kończy, a on kończy jak cham :) Nie warto kontynuować choćby znajomości z nim.

Gość facet-39.
Moim zdaniem to komplement. Musisz być niezła w łóżku skoro cały rok z Tobą był. Chętnie bym Cię poznał ;-).

Gość mam nerwice
powiedział że jak całował to zamykał oczy zeby nie widziec mojego ryja :(

to mu powiedz ze byłaś z nim bo miałaś nadzieję że reprezentuje sobą coś więcej niż tylko małego członka!

Gość mam nerwice
tak podupadłam pojęcia nie macie ........... musiałam wziąść garść tabletek uspakajających w głowie mi się kręci aż ledwo siedzę :(

Bądź twarda i napisz kolesiowi, że mimo roku seksu z nim nadal jesteś dziewicą ale to nie jego wina, że ma ołóweczek zamiast kutasa. I dodaj, że Ty na pewno z nim dla seksu nie byłaś

Gość mam nerwice
:) mówi że dymał w ślepo jak w poduszkę że zimny tki był tylko żeby spuścić z kręgosłupa że nie zależało mu na mojej przyjemności'

Gość Urughaijka
Powiedz mu, że gdybyś ty miala z nim byc tylko dla seksu to nie bylabys z nim wcale ;P A to normalne jest u bylych, moj takie rzeczy i podobne to mowil juz setki razy, pewnie to Ty go rzucilaś?

Taki facet jest nikim. Zakochałaś się ślepo i powiem Ci... dobrze, że wyszło to teraz niż później... Jest zwykłym śmieciem i życz mu, by takie coś się jemu przytrafiło. Ciesz się, że teraz okazał swój poziom.. Ty pogodzisz się z tym i znajdziesz chłopaka godnego miłości. On ma opinie na jaką zasłużył :) Powodzenia!

Gość mam nerwice
on mnie rzucił ciągle byłam winna o wszystko co by sie nie stało :( normalnie mam taki żal tak mnie rozrywa w środku siedzę i ryczę wyglądam już jak żaba :(

Gość ewzezerourhehr
no ale czemu ty ryczysz czego ci zal tego niedojebka '??? no haloooo pewnie jestes mloda przed toba jeszce stado fajnych facetow wiec juz kooorwa przestan sie mazac

Gość mam nerwice
oj własnie stara się robię :( zaangażowałam się strasznie myślałam że jestem silna, obiecałam to sobie po ostatnim związku a tu się okazuje że jestem jeszcze bardziej słabsza :(

Gość mam nerwice
do jebania według niego

Gość mam nerwice
weźcie mnie jakoś opierdolcie bo nie mam sił się podnieść

Gość mam nerwice
super ale coś więcej jakiś taki dłuższy wywód podnoszący i na nogi na duchu

Gość Urughaijka
To skoro byłas winna to może tak powiedzial, bo go zabolało to co zrobilas? I zeby ratować swoją męską dumę...

Gość Cham i prostąk
Z niego!Powiedz mu,że skoro byłaś tylko do jebania to jest ci winien np 10 tys.Napisz że za free nikomu nie dajesz.I że ma tydzień czasu na uregulowanie długu bo inaczej alfons go na liczy!Pewnie by wielkie oczy zrobił.Nie wiem czy trafiona rada,ale ja odpowiadam Chamstwem za chamstwo.Skoro Cię za taka ma to niech chujoza płaci!Wynajelabym nawet jakiś koksów którzy by mieli niby iść po zaległa kasę.Ale miałas chuja,a nie faceta!

Gość mam nerwice
niczemu nie byłam winna :( ale odwracał kota ogonem zawsze i we wszystkim

No nie wiem. Ale skoro chcesz... Facet potrzebuje sobie czasem podymać. A jak znajdzie taką co to od razu robi do niego maślane oczy, myśli o miłości do grobowej deski i wpuszcza go do łóżka bez wahania to tylko mu w to graj. Od razu widać, że to układ najwyżej na rok bo potem dziewuchy trudno się pozbyć. Co ciekawe, są takie kobiety (znałem kilka), które w magiczny sposób seriami pchają się w takie układy. Ja tam tego nie kapuję. Lepiej?

Gość mam nerwice
jak tak tu krzyczycie to mi oczy otwieracie ale ja byłam zaślepiona, czemu zakochanie tak na oczy szkodzi ... ? :( aż mi wstyd ze dałam sie tak w chuuja robić :(

Gość Cham i prostąk
Jestem mściwa.A Ty nie płacz bo nie masz za kim ani przez kogo!Daj mu w kość jak on Ci dał!Niech płaci kasę za to.Skoro taka z Ciebie robi.Jeśli puści jakąś opinię o Tobie to najbliższym będziesz wstanie wytłumaczyć.napewno zrozumia.Nic za darmo nie ma dla chamow!

Gość mam nerwice
wszystkie wasze spostrzeżenia cenię trochę mi lepiej a do łóżka mu sie nie pchałam to on chciał a ja przeciagałam to... wkoncu wsadził przy igraszkach ... a zakochałam sie po paru miesiacach bo u mnie cieżko z tym ale jak juz sie zakocham to na amen :( i to jest blad

Gość Urughaijka
jeju ja bym sie tym nie przejmowala, moj byly gada na zmianę takie pierdoly a średnio raz na 2 dni wysyla smsa "Kocham Cię :(" :/

Gość Urughaijka
"wkoncu wsadził przy igraszkach" ha ha :P

Gość mam nerwice
no bo tak na łóżku gadalismy i się szturchaliśmy byłam w lużnej spódnicy ...

Gość mam nerwice
trafiłam na ruchacza :(