Gość MałaSmutna Napisano Listopad 6, 2011 Hej ! wiec tak: Mam przyjaciela [byłego chłopaka] nie jestesmy razem od ponad roku, ale zato jestesmy bardzo dobrymi przyjaciołmi {w sumie to byliśmy} spedzałam z nim bardzo duzo czasu, te nocne esy i spacerki to było swietne :)) Mam tez przyjaciołke od 9 lat, zawsze było superrrr naprawde dogadywałysmy sie jak nigdy, zero kłotni i awantur, lecz od pewnego czasu wszystko sie zmieniło. Moja przyjaciołka zakochała sie w moim przyjacielu ;/;/ ;(( Udawałam ze mi to pasuje itp. ale tak naprawde nie pasowało. Ja go kochałam jak brata [jestem jedynaczka] nie chciałam sie z nim dzielic z nikim. On był we mnie zakochany lecz ja nie mogłam z nim byc on to rozumiał. Przyjaciołka zaczeła z nim pisac esy na poczatku fajnie fajnie ale z czasem mnie to wkurzało... Zaczelismy sie wszyscy kłocic,i godzic pozniej. I tak co chwile, w koncu nie wytrzymałam i powiedziałam mu ze nie chce go juz... bo wkurzało mnie to ze oni pisza a mnie olewaja...;( On jej nie kochał a ona go tak, on wolał mnie, ale ja juz mu mowiłam ze nie bedziemy razem, juz nigdy. Czeste kłotnie spowodowały ze zaczełam brac tabletki na nerwy... ;/ I znow sie kłociłam z nim kilka dni temu...;( lecz juz nie chciałam z nim pisac, by sie nie wkurzyc na cos lecz on chciał dalej to ciagnac, chciał wyjasnic czy juz bedzie dobrze z nami, ze juz nie bedziemy sie kłocic, lecz mnie poniosło i napisałm mu ze nie chce go znac i koniec naszej znajomosci...!!;/ ;( głupia jaaaaa !!! On to bardzo przezywał, lecz pocieszenie znalazł u NIEJ !!! i od 2 dni sa razem, ale watpie by to przetrwało... Nawet przyjaciołka woli spedzac z nim czas niz ze mna ;( i zostałam sama ;(( a jutro szkoła i nie wiem jak to bedzie ;( bede musiała go widywac na przerwach ;(( a ona zapewne bedzie chciała isc do niego a ja nie zamierzac byc przyzwoitka...;/ A godzic sie nie znosze ;( nie lubie przepraszac pierwsza ;( Najchetniej to bym teraz uciekła gdzies daleko i juz nie wrociła ;( Pocieszcie mnie czyms ;'( Lud doradzcie co mam robic ;( Nawet tabletki juz mi nie pomagaja sie uspokoic ;( Głupieeeee to wszystko ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach