Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba1

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość seba1

dlaczego Panie tak bardzo brzydza sie brzydkimi chlopakami.choc ich wcale nie znaja,daja im do zrozumienia ze sa gorsi,a kochaja pieknych drani wybaczaja im zdrady,a gdy wkoncu tamci je zostawiaja mowicie ze wszyscy faceci sa tacy sami.wszyscy?dlaczego widzicie wnetrze brzydala pelne milosci i troski dopiero gdy zostajecie same w ciazy bo wasz pieknis znalazl juz inna naiwna?

Gość seba1
Chciałem dodać, że jestem pół-latynosem, a nie brudasem jak mnie tu wszyscy przezywają.

mężczyźni też zwracają uwagę na ładne ,szczupłe ,zadbane laski ,a na nie atrakcyjne nie zwracają uwagi i puszczają jakieś okropne komentarze.

Gość nikt wazny na forum
"wnetrze brzydala pelne milosci i troski " malo ktora lubi cieple kluchy :o

Gość seba1
Ninka, mnie kręcą wszystkie laski, nawet te mające trochę za dużo. Niestety nawet jak próbuję taką poderwać to ona ucieka myśląc że jestem nienormalny, bo nagle ktoś się do niej odezwał. Ja po prostu nie mam żadnego powodzenia. Trochę to dziwne, bo zarówno mój stary jak i mój wujek mówią mi że mam zajebisty tyłek. Dziewczyny powinny lecieć na coś takiego

wydaje mi się że najpierw zwracamy uwagę na twarz. a Tyłek jest gdzieś potem... A moze po prostu źle szukasz??

Gość nikt wazny na forum
dziewczyny leca na osobowosc, meskosc i poczucie humoru .... tylka mozesz nie miec jesli spelniasz powyzsze :o

Gość gosia_1806.k
Brzydki chłopak jest to taki który o siebie nie dba np: spocony, tłuste włosy , ubrany byle jak . Kazdy chłopak który dba o siebie nie jest brzydkim każdy taki ma coś w sobie pięknego. Pamiętaj że wszystko zależy od Ciebie, duzo także od twojego ubioru i w jaki sposób się prezentujesz:)

Gość seba1
jakis kretyn sie podszywa pod moje pseudo chyba to widac bo sposobie wyrazania jego i moich mysli..ja nigdy nikogo nie oceniam po wygladzie,dbam o siebie fajne perfumy ciuchy jestem wysoki ale przez brzydka twarz dla kazdej dziewczyny bylem tylko potworem z lochnes..a te same osoby widzac piejnego chlopaka popadaja w orgie choc wogle go nie znaja..

Gość seba1
Dbam o siebie, ale nie zawsze wszystko mi wychodzi jak bym sobie tego życzył. Zawsze oblewają mnie poty jak sobie wyobrażę, że rozbieram się przed dziewczyną i okazuje się, że mam tam mniej niż inni faceci z którymi ona była. Bardzo mnie to dołuje.

Gość gosia_1806.k
uważam Seba że za złymi dziewczynami się oglądasz . Zmień towarzystwo ... Ja wiem jakie teraz są dziewczyny jak się zachowują sama jeszcze jestem młoda i wnerwiaja mnie tego typu zachowania .. Uwierz w siebie !!

Może wybierasz złe dziewczyny? Wiadomo, że na wejściu liczy się pierwsze wrażenie, ale później bardziej zaczyna liczy się charakter drugiej osoby. Przynajmniej ja tak mam.

Gość seba1
Ale dlaczego nawet te brzydkie, które powinny być dumne i blade że chcę z nimi chodzić mnie olewają? Dochodzę do wniosku, że niektóre dziewczyny wolą być całe życie same niż być ze mną. Smutne

Gość seba1
koles wez sie odpierdol bo jestes zalosny nie stac cie na wlasny nic palancie?prawdziwy seba1

Gość seba1
koles wez sie odpierdol bo jestes zalosny nie stac cie na wlasny nic palancie?prawdziwy seba1

Gość atrakcyjnaaaa dziewczynaaaaaaa
sorry za takie porownanie, ale czesto odnosi sie to do tego co pytasz ;) "lepiej jesc tort w dziesieciu niz gowno samemu"

Gość a co mi tam!
każda potwora znajdzie swego amatora, jest dla Ciebie nadzieje autorze:)