Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 seba1

pytanie do kobiet

Polecane posty

Go艣膰 seba1

dlaczego Panie tak bardzo brzydza sie brzydkimi chlopakami.choc ich wcale nie znaja,daja im do zrozumienia ze sa gorsi,a kochaja pieknych drani wybaczaja im zdrady,a gdy wkoncu tamci je zostawiaja mowicie ze wszyscy faceci sa tacy sami.wszyscy?dlaczego widzicie wnetrze brzydala pelne milosci i troski dopiero gdy zostajecie same w ciazy bo wasz pieknis znalazl juz inna naiwna?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 seba1
Chcia艂em doda膰, 偶e jestem p贸艂-latynosem, a nie brudasem jak mnie tu wszyscy przezywaj膮.

Udost臋pnij ten post

m臋偶czy藕ni te偶 zwracaj膮 uwag臋 na 艂adne ,szczup艂e ,zadbane laski ,a na nie atrakcyjne nie zwracaj膮 uwagi i puszczaj膮 jakie艣 okropne komentarze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt wazny na forum
"wnetrze brzydala pelne milosci i troski " malo ktora lubi cieple kluchy :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seba1
Ninka, mnie kr臋c膮 wszystkie laski, nawet te maj膮ce troch臋 za du偶o. Niestety nawet jak pr贸buj臋 tak膮 poderwa膰 to ona ucieka my艣l膮c 偶e jestem nienormalny, bo nagle kto艣 si臋 do niej odezwa艂. Ja po prostu nie mam 偶adnego powodzenia. Troch臋 to dziwne, bo zar贸wno m贸j stary jak i m贸j wujek m贸wi膮 mi 偶e mam zajebisty ty艂ek. Dziewczyny powinny lecie膰 na co艣 takiego

Udost臋pnij ten post

wydaje mi si臋 偶e najpierw zwracamy uwag臋 na twarz. a Ty艂ek jest gdzie艣 potem... A moze po prostu 藕le szukasz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt wazny na forum
dziewczyny leca na osobowosc, meskosc i poczucie humoru .... tylka mozesz nie miec jesli spelniasz powyzsze :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia_1806.k
Brzydki ch艂opak jest to taki kt贸ry o siebie nie dba np: spocony, t艂uste w艂osy , ubrany byle jak . Kazdy ch艂opak kt贸ry dba o siebie nie jest brzydkim ka偶dy taki ma co艣 w sobie pi臋knego. Pami臋taj 偶e wszystko zale偶y od Ciebie, duzo tak偶e od twojego ubioru i w jaki spos贸b si臋 prezentujesz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seba1
jakis kretyn sie podszywa pod moje pseudo chyba to widac bo sposobie wyrazania jego i moich mysli..ja nigdy nikogo nie oceniam po wygladzie,dbam o siebie fajne perfumy ciuchy jestem wysoki ale przez brzydka twarz dla kazdej dziewczyny bylem tylko potworem z lochnes..a te same osoby widzac piejnego chlopaka popadaja w orgie choc wogle go nie znaja..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seba1
Dbam o siebie, ale nie zawsze wszystko mi wychodzi jak bym sobie tego 偶yczy艂. Zawsze oblewaj膮 mnie poty jak sobie wyobra偶臋, 偶e rozbieram si臋 przed dziewczyn膮 i okazuje si臋, 偶e mam tam mniej ni偶 inni faceci z kt贸rymi ona by艂a. Bardzo mnie to do艂uje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia_1806.k
uwa偶am Seba 偶e za z艂ymi dziewczynami si臋 ogl膮dasz . Zmie艅 towarzystwo ... Ja wiem jakie teraz s膮 dziewczyny jak si臋 zachowuj膮 sama jeszcze jestem m艂oda i wnerwiaja mnie tego typu zachowania .. Uwierz w siebie !!

Udost臋pnij ten post

Mo偶e wybierasz z艂e dziewczyny? Wiadomo, 偶e na wej艣ciu liczy si臋 pierwsze wra偶enie, ale p贸藕niej bardziej zaczyna liczy si臋 charakter drugiej osoby. Przynajmniej ja tak mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seba1
Ale dlaczego nawet te brzydkie, kt贸re powinny by膰 dumne i blade 偶e chc臋 z nimi chodzi膰 mnie olewaj膮? Dochodz臋 do wniosku, 偶e niekt贸re dziewczyny wol膮 by膰 ca艂e 偶ycie same ni偶 by膰 ze mn膮. Smutne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seba1
koles wez sie odpierdol bo jestes zalosny nie stac cie na wlasny nic palancie?prawdziwy seba1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seba1
koles wez sie odpierdol bo jestes zalosny nie stac cie na wlasny nic palancie?prawdziwy seba1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atrakcyjnaaaa dziewczynaaaaaaa
sorry za takie porownanie, ale czesto odnosi sie to do tego co pytasz ;) "lepiej jesc tort w dziesieciu niz gowno samemu"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co mi tam!
ka偶da potwora znajdzie swego amatora, jest dla Ciebie nadzieje autorze:)

Udost臋pnij ten post