Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna..:(

flirtowanie

Polecane posty

Gość smutna..:(

przeczytalam w wiadomosciach zemoj chlopak pisal z innymi dziewczynami o seksie..takie flirtowanie.On twierdzi ze to nic dla niego nieznaczylo,ze tylko ja jetem,ze z zadna sie nie spotkal i ze tylko tak sobie pisal.Obiecuje ze juz wiecej tego nie zrobi... juz takie cos mialo miejsce wybaczylam a teraz znowu.. jestesmy razem rok.. bylibyscie wstanie wybaczyc 2 raz?

Gość hjhuwgdfgfhjvhwrbvernee
pierdol frajera!

Powiem Ci, że byłam w podobnej sytuacji, tyle, że nie pisał o seksie tylko takie pisanie i małe flirtowanie, może z 2-3 razy tak zrobił i to było jednodniowe, może zdarzyło się, że z 3 razy pisał z jedną... A jest nam zajebiście, chyba co godzinę powtarza, że mnie Kocha, jaki jest szczęśliwy i chce spędzić ze mną całe życie, myśli o zaręczynach i przyszłości. Jesteśmy ze sobą 6 lat więc dałam mu szansę po jego przeprosinach i przekonaniach, że dla niego to też nic nie liczyło, że robił sobie jaja, chciał zobaczyć reakcje dziewczyn i nawet nie wybrałby się na jakieś spotkanie... Nie wierzę mu w 100%, zresztą żadnemu bym nie ufała, ale postanowiłam przez to go nie przekreślać, bo jednak łączy nas wiele i go Kocham, jest mi z nim dobrze więc dałam mu szanse i zobaczymy jak to będzie :) Jeżeli sytuacje będą się powtarzać, zostawię go, bo takie zachowanie o niczym dobrym nie świadczy :/ Po co tkwić w związku, w którym partner nie utrzymuje słowa, oszukuje Cię, a Ty stracisz do niego całkowite zaufanie... Obserwuj go dalej, a wszystko się okaże. Powodzenia :)