Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrtrtre

nie potrafię...

Polecane posty

Gość fgrtrtre

nawet jak bardzo chce to nie potrafię:O

Gość JANUSZEK.....
Niby czego????????????

Gość fgrtrtre
jak widzę dziewczynę która mi się podoba to nie potrafe z nią pogadać tylko się gapie na nia:O

Gość Samotnygfdgv
Mam to samo, ale spoko. Remontuję piwnice w której będę gwałcił uprowadzone laski. w koncu sie wyzyje

Gość fgrtrtre
właśnie tak sobie pewnie o mnie myślą:O

Gość fgrtrtre
chyba już najwyższy czas pogodzić się z myślą ,że jestem nieudacznikiem

Gość fgrtrtre
i lubię użalać się nad sobą

dlaczego siebie nie cenisz, dlaczego uważasz się za gorszego od laski która ci się podoba ? nawet jak byś podszedł po 8 piwie, to ona wyczuje że masz się za żywe gówno i i tak cię oleje

Gość fgrtrtre
nie uważam sie za gorszego, po prostu wiem że jak jakimś cudem udało by mi sie zagadać to potem i tak nie będę potrafił podtrzymać rozmowy:O wiec lepiej nie podchodzić wcale

faceci ogólnie nie są gadatliwi, podejdz a zobaczysz ile kobiety gadają ;) jak ta będzie też cicha, to próbuj dalej, aż spotkasz taką która doceni jaki z ciebie cudowny słuchacz :P propozycja druga : zmień orientację ;) propozycja trzecia : zmarnuj życie na myślenie, co by było gdyby..

Gość fgrtrtre
wątpliwe czy która zechciała by takiego bojaźliwego chłoptasia:O raczej na pewno zostane przy propozycji 3 i będe sobie marzył jak by to było

jak już wiesz, że żadny by nie chciała, to masz rację to zależy od tego w co wierzysz jak uwierzysz że się spodobasz, to się spodobasz ale łatwiej jest być tchórzem, nie podejmować ryzyka i tkwić w miejscu całe życie

Gość Jordan Chase
Propozycja 4 TAKE IT

Gość Fgrtrtre
Łatwo napisać gorzej coś z tym zrobić. :( Chciałbym być inny, bardziej śmiały, otwarty na ludzi, wygadany. Ale nawet kiedy próbuje robić coś pozytywnego to szybko sie okazuje że nie potrafie. Nawet takie czynności nad którymi inni sie nie zastanawiają dla mnie są kosmosem. Może jestem jakiś niedorozwinięty i nic się nie da. Zawsze pozostają marzenia o miłych sytuacjiach i przeżyciach.