Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grey eyes

Facebook

Polecane posty

Założyłam konto na fb i po minucie je usunęłam :P To nie dla mnie... Moim zdaniem jest gorsze od nk, po co każdy ma wiedzieć jakie lubie programy itp. :o

hahaha dobre :D ale masz racje, glupia to sprawa ten FB ja mam tylko dlatego żeby wiedzieć co tam w szkole itp. dla osob po studiach juz fb jest zbedny

Gość Dla mnie ten portal to fikcja
Poprostu tam ludzie wchodza tylko i wylacznie z ciekawosci i dla zabicia czasu Np. ludzie maja po 200 znajomych a na kogo z nich tak naprawde moga liczyc ????

Dla mnie ten portal to fikcja: nk też taka jest :o Na nk konto mam tylko z ciekawości by widzieć co u innych :P

ja mam fotke i wszystko ale mam fejsa juz dłuższy czas, nie siedze tam non stop, dużo bardziej lubie kafeterie i to od niej jestem niestety uzależniona, na FB nic sie nie dzieje, ludzie tylko szpanują podróżami, zaręczynami i imprezami.

Gość Dla mnie ten portal to fikcja
Ja mam tylko i wylacznie nk z tym ze ostatnie zdjecie dodalam tam z rok temu ....

Heh, ja mam chyba 4 fotki. Ze slubu jedną, dwa dziecko i jedno syn+mąż :D Z tym chwaleniem się imprezami itp. toteż racja :o Niedługo ludzie na ślub będą zapraszać przez fb :P

Gość miałem fb przez kilka dni
potem mnie zablokowali

a dla mnie taki fb to niezla zabawa juz od wielu lat ale widze ze teraz w Polszy jest sie tym "niefajnym" jak sie przyzna ze ma sie konto na fb :) dziwne...mozne dlatego ze podnieta nasza klasa minela i zostawila po sobie smrodek

bo nie podałem nr telefonu

aa o tych fotkach mówiłam o fb bo nk nie mam co do zaproszen na fb kiedys kumpela zaprosiła mnie poprzez wydarzenia na swoje urodziny :o ja nawet tego nie zauważyłam :o a potem powiedziała że nikt nie przyszedł

charmsy -> a moim zdaniem jest niby wstyd mieć konto na nk i fb :D miałem fb przez kilka dni -> hehehehe :D Pani Czkawka -> żenujące jest zapraszanie ludzi przez fb :o

numeru telefonu? ja też nie podałam:) nie usuneli mi nic cięzko mi uwierzyć że kogoś usuneli, przecież z każdej osoby mają niezłą kasę

ja tam nigdy nie mialam nk, bo nie interesuja mnie przechwalki, to glownie dobre dla rozbuchanych 40tek ktore pochwala sie dzieciakami, autem a potem poflirtuja z dawna miloscia fb- jak ktos nie umie uzywac to sie nie dziwie ze narzeka. ja dzieki fb mam kontakt niektorymi ludzmi z klasy i ludzmi z pl, inaczej ten kontakt bylby znikomy

numer tel? jaaasne. nie ma obowiazku podawania. i kazda informacje mozna ukryc jak sie nie chce ujawniac. tak jak mowilam wiele ludzi nie umie sie poslugiwac wiec lepiej ze kasuja. Lepsze to niz ujawnienie jakis danych osobowych

"numeru telefonu? ja też nie podałam nie usuneli mi nic cięzko mi uwierzyć że kogoś usuneli, przecież z każdej osoby mają niezłą kasę " wygląda na to, że na fb działa jakiś skrypt, który wybiera losowo adresy ip i tych których wylosuje blokuje, dopóki nie podadzą nr telefonu

dawne milosci owszem, ale jak sie ma mozg to sie w ogole w takie duperele nie bawi. nk to byl jeden wielki burdel (na poczatku nawet z tego co wiem nie bylo kontroli co sie upublicznia a co nie) fb juz od wielu lat daje mozliwosc kontroli, wiadomo kazdy moze uzyc tego jak chce. Ja uzywam sporadycznie, mam tylko ludzi z ktorymi utrzymuje kontakt, a niektorzy dodaja z 300 fotek wlasnej geby tygodniowo i to juz nie jest normalne wstydem nie jest miec fb ale uzywac go w idiotyczny sposob :)

Wkurwia mnie lans na portalach społecznościowych. Moje auto, mój dom, moje wakacje na Rodos 💤 i 45000 zdjęc dziecka :o

na fb jest ciezej kogoś odszukac niż na nk lub gronie ale niezłe są te portale ;D raz do mnie sie odezwał po 15 latach(albo wiecej) koleś z którym bawiłam sie w piaskownicy i wspominał :D teraz jakiś biznesmen garniaczek i te sprawy ale mój zazdrosny ex zabronił mi sz nim pisac :o

"numer tel? jaaasne. nie ma obowiazku podawania" oficjalnie nie ma, ale w rzeczywistości jest inaczej, od niektórych chcą wymusić, blokują jeśli się nie poda

"Wk**wia mnie lans na portalach społecznościowych. Moje auto, mój dom, moje wakacje na Rodos i 45000 zdjęc dziecka " dokladnie! dlatego ja bardziej wstawiam zdjecia typu "wypatroszona zaba" :) ciekawe, edukacyjne zdjecie. a co! niech sie ucza.

Gość niestety muszę mieć konto
na facebooku (studiuję i musze mieć kontakt z resztą roku :-) ), ale najśmieszniejsze było to, że na drugi dzień po założeniu miałam ok 200 znajomych - z których prawie nikogo nie znałam. Tzn. nie dodawałam ich do znajomych, ale przychodziły powiadomienia. Przez całe życie tyle osób nie znałam! :-D Też mi się to nie podoba.

Gość ja też studiuję
i fb mi niepotrzebny

dobranoc grey eyes 🖐️ 🌼 wypatroszone żaby fajny pomysł ja robiłam foty zmarłym ptakom także z flakami na wierzchu ale niewiem co ludzie pomyślą :o nie wstaiwłm żeby nie uznali mnie za psychola