Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalalalal0909

Wybieram sie na swieta i Sylwestra do Malagi,czy ktos byl i wie jaka pogoda?

Polecane posty

Gość alalalalalal0909

witam,wlasnie zarezerwowalam sobie pobyt w jednej z miejscowosci kolo Malagi na costa del sol,mam dosc wyspiarskich mrozow,deszczy i ponurego klimatu,oraz tego ze swiat tutaj praktycznie nie ma,nie mowiac o nowym roku...to byl tzw ,,spontan,, dlatego chcialam sie dowiedziec czego moge sie spodziewac po Hiszpanii o tej porze roku? czy sa swiateczne tradycje ????..czekam na odpowiedzi:))

Gość dfghjklqwe
wydaje mi sie ze lepsza byłaby o tej porze teneryfa a ceny podobne

Gość dolores_
hej a ile zaplacilas?za bilety i akomodacje? jaka miejscowosc? My bylismy we wrzesniu na Costa del Sol. Niedaleko od Nerji i Costa Torrox. Super, ale bylo to jeszcze lato, 30 C w gore.

Gość alalala0909
Wiem Teneryfa jest super,jednak cena biletow 2x wyzsza:(,a ja miesiac temu wrocilam z Gran Canarii,i poprostu musze zacisnac pasa,hi,hi pomimo wszystko jednak chcialam sie gdzies wybrac bo kocham podroze,zwiedzanie,i mam juz dosyc poraz kolejny spedzania swiat i sylwestra w tym samym dennym miejscu:) Wynajelam Los Amigos Beach Club,wyglada przyzwoicie,ma wszystko czego mi potrzeba i jest stosunkowo tani ,miejscowosc Mijas

Gość wiem ze to podstawa
ja bylam w sevilli w listpadzie i byloa tak 20stopni wiec tak sredniawo.

Gość alalalalalala0909
dzieki,20st to dla mnie i tak rarytas,u nas caly niemalze rok leje deszcz,jest szaro i pochmurno i jak jest 16 w srodku lata to jest super...policzyc na palcach mozna bylo dni w ktorych temperatura przekraczala 21-22st...wiec byle nie lalo i te 17 bylo to wpadne w zachwyt:)))))no a oprocz tego marzy mi sie powitanie nowego roku chociazby na rynku Malagi gdzie ma byc jakas duza impreza zorganizowana...u nas nawet jedna petarda nie zostala odpalona w okolicy