Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Moglibyście przestać zakładac fajne tematy? Nie mam czasu na nauke w ogole

Polecane posty

Olewam znajomych by tylko nie przegapić żadnego tematu na kafe . Chore, nie mogę stad wyjsc eweeelinka23 to wszystko skutki szaleńczego analu -- teksty takie jak ten :o no i co ja mam zrobić?!?! jak tu sie skupić ? a co najgorsze jak sie nudze to tu też nudy, a jak chce sie uczyć to na kafe same fajne no

Gość hghtr6g
no widzisz, sama zauwazylam ze cos czesto tu jestes.

Gość nkvnknckvnc
sory czkawka, ale jesteś jebnięta zakładasz cały czas jebnięte tematy. stosunek załozonycch tematow do postów to 16 %. za dużo

nkvnknckvnc sory czkawka, ale jesteś j**nięta zakładasz cały czas j**nięte tematy. stosunek załozonycch tematow do postów to 16 %. za dużo zakładam je¬bniete tematy, aby zminimalizować ilość tych fajnych :classic_cool:🖐️

Gość TwójPsychiatra1
a ja mysle ze to forum upada coraz bardziej,ciagle gadki o dupach i cycach,to niesmaczne jak zauwazyl prawiczek100%

oho kolejny temat: Jedliście już ten nowy produkt Winiary? To jest chore według mnie 23:13 cycatadebilka123123 Zrobili "Winiary Pomysł na - Ludzkie Serce w Spermie". To nienormalne. Dla kanibali to ma być czy jak!? i jak tu sie oderwać od kafe?:D pijany kijocek - a myslalam że chociaz Ty jestes tu normalna😭...ile czasu tu marnujesz? bo ja dzisiaj tyle,że aż wstyd :( chyba od rana siedze i podniecam sie ;D

Gość Twój Psychiatra1
przeciez to bzdety,po co tu siedzicie? poczytajcie sobie lepiej Biblie albo obejrzyjcie Glebokie Gardlo

od rana to aż nie, ale od 19 z przerwami, zamiast uczyć się przeglądam kafe która niszczy moje wszystkie wartości i szkodzi mojej przyszłej karierze :classic_cool:

Gość Twój Psychiatra1
pijany krojicek napisalismy wlasnie do ciebie maila,przeczytaj co o tym sadzisz

karierze.... :classic_cool: jakby ktoś kiedyś przyniósł mi wydruki moich tekstów i powiedział "czy to pani pisała' to chyba bym musiała uciekac z kraju :D ciekawe co myślą normalni ludzie wchodząc tu

Twój Psychiatra1 to jakaś kafeteryjna organizacja przyczyniająca się do motywowania zagubionej jednostki noł lajficznej czy o co chodzi? bo się pogubiłam? :(

ahaha no właśnie :D jakby moi przyszli pracodawcy siedzieli na kafe to skutki odczułabym bardzo boleśnie, ogólnie to Europa jest, a raczej BĘDZIE w złych rękach :classic_cool:

Struktury UE ? to pewnie znasz dobrze ze dwa jezyki obce? fajnie jakbys władała europa i przeforsowała jakas ustawe o tym żeby na kafe nie było moderacji :classic_cool: zreszta kto wie czy nie jestesmy inwigilowani...czy wysyłajac pliku cv nie dostaja oni powiadomienia o naszej działalnosci :classic_cool:

Gość Twój Psychiatra1
pijany kjojicek to wlasna inicjatywa zapoznawczo-motywujaca,no mercy

zamiast złych, powinnam napisać w niekorzystnych dla jej korzyści :classic_cool: jeśli dojdę do odpowiedniej władzy, kafeteria zamiast monarchistycznym forume będzie demokratycznym (ewentualnie komunistycznym, ale to p.s) ustrojem. wszystko w naszych rękach! :classic_cool:

Twój Psychiatra1 wyczuwam,ze Twoje pseudo psychologiczne posty mają na celu usatysfakcjonowanie swoich niezdrowo seksualnych potrzeb 😠 a to wszystko w moich kościach :classic_cool: